Saša Vidić: Žao mi je zbog dobre ekipe i druženja

Prvi par koji je završio takmičenje u "Plesu sa zvezdama" su Saša Vidić i Ana Mijailović. Saša ekskluzivno za Prva.rs otkriva osećanja, utiske i mišljenje o sudijama...

.

Čim su se ugasile kamere i dok su još svi plesači stajali na plesnom podijumu i pozdravljali se sa prvom zvezdom "Plesa sa zvezdama" koja je napustila takmičenje, Sašom Vidićem, pitali smo ga kakva su osećanja nakon ispadanja iz najpoznatijeg plesnog šoua.

"Jao osećanja su pomešana. Iskreno možda sam malo i srećan zbog ovoga zato što sam duboko priželjkivao", kaže Saša dok se u razgovor uključuje Niggor:

"Moram da kažem, žao mi je. Jako mi je žao".

I ostali takmičari se slažu sa njim, a Saša Vidić dodaje da iako kaže da je priželjkivao odlazak postoji i druga strana medalje.

"Žao mi je ekipe koja je sjajna. Meni je, ustvari, sjajan provod u bekstejdžu dok je na plesnom podijumu...onako", iskren je Saša.

Sudije su, kako kaže, bile sjajne.

"Šta da kažem za profesionalce. Kao što ja u svom poslu ocenjujem tako i oni ocenjuju u svom. Mislim da su bili izvanredni. Kada bi me u životu inače Konstantin ocenjivao. Ocenjivali su me ljudi koji znaju svoj posao.

On će kako kaže sigurno nastaviti da prati "Ples sa zvezdama".

"Ovde su mi dragi prijatelji, daleko bilo da ne nastavim da navijam i da ih bodrim svim srcem"

Favorite kaže ima. Malo se nećkao da kaže ko su, ali na kraju je ipak otkrio.

"Navijaću za Niggora, Tanju Bošković, Nemeša, Ivana, Šapića", kaže Saša, a zatim i šalje poruku takmičarima:

"Da se drže, drže, drže i da se zabavljaju kao što smo se i mi zabavljali do sada sve vreme".

Detaljnuje o Plesu sa zvezdama čitajte OVDE