HAOS NA INSTAGRAMU! Ana Nikolić objavila SNIMAK, fanovi je žestoko kritikovali i VREĐALI! Pevačica im nije 'ostala dužna'

Ana Nikolić je poslednjim objavama na Instagramu izazvala lavinu komentara. Mnogi fanovi su je osudili zbog zabavnih snimaka, kojima je sebe prikazala u malo opuštenijem izdanju.

.

.

Pevačica se pohvalila sjajnim imitiranjem, ali li su je mnogi fanovi dočekali kritikama.

"Sve vas volim i vas što ništa ne razumete. Razumećete kada bude trebalo", napisala je Ana u objavi na Instagramu.

"Tebi nije nikako dobro. Nadam se da ćeš opet doći sebi i biti ona stara", "To više nisi ti, snimaj pesme, nastupaj, pokaži i dokaži da se kraljica vrata na velika vrata", "Ovo nije gluma, no ogledalo njene psihe! Vrisak i vapaj za pomoć", samo su neki od negativnih komentara koje je pevačica dobila na objavljen snimak.

Nikolićeva im je zatim odgovorila novim snimkom:

.

"Ma volim i ove sto imaju “primedbi”… P.S.”U ljudskoj prirodi je da teži pre svega slobodi, kao takvoj, slobodi mišljenja, govora, kretanja… Odsustvo zavisnosti od bilo čega….”
Ja tako živim uglavnom…
Treba malo svesti, malo hrabrosti…malo “hazarderskog karaktera”….
Ali ziveti život po svojim pravilima…to neka vam bude životni moto…Love you all….STOP DROGAMA!!!", napisala je pevačica u opisu novog videa.

Pošto su je pratioci komentarisali kao osobu koja konzumira razne opijate, pevačica se potom oglasila u komentarima:

"Sve može. Ovo je otvoren profil… Ali svako ko uz moje ime spomene drogu, odgovaraće za to i moraće javno da se izvini meni lično".