Kolege se oprostile od Nenada Nenadovića: Zbogom dragi naš Bruneru, hvala ti za lepo detinjstvo

Glumac Nenad Nenadović napustio nas je u 57. godini, Poslednje dane proveo je u kovid bolnici u Batajnici, gde je preminuo od posledica korona virusa.

Nenad Nenadović kao Bruner u &Igri sudbine&, foto: Prva TV
Nenad Nenadović kao Bruner u "Igri sudbine", foto: Prva TV
.

Celu svoju karijeru bio je upamćen kao omiljeni dečji glumac, upravo zbog predstave "Sve je dobro što se dobro svrši", prve koja ga je vinula u svet glume.

Publika će ga pamtiti i po drugim komadima kao što su "Crveni zatočenik", "Uspavana lepotiva", "Iza kulisa", "Petar Pan", "Zmaj od Jastrebca", "Dečko koji obećava"... Takođe, vodio je i televizijske emisije "Zooteka", "Pet šou", "Fore i fazoni".

Poslednje dve godine intenzivno je radio na najgledanijem televizijskom projektu "Igra sudbine", a vest da je preminuo jutro je sačekala njegove kolege sa seta serije.

Prva koja se oprostila od drugogodišnjeg prijatelja i kolege bila je Milica Milša, objavivši na svom Instagramu njihovu zajedničku fotografiju uz opis:

"Nešo, dragi moj prijatelju, kako bez tvog osmeha? Kako bez tebe? Sad znam kako duša boli...Uvek ću se sećati snimanja naših scena Brunera i Ade i radosti koju si širio oko sebe. Omiljen si bio i bićeš. Večnost je tvoja a ti si naš zauvek. Volim te dragi moj druže. Nenad Nenadović 1964 - 2021", pisalo je u objavi koju možete pogledati NA OVOM LINKU!

Uz emotivne poruke na Instagram storijima, oprostili su se i ostale kolege sa seta - Stevan Piale, Luka Raco, Olja Lević i Saša Joksimović.

"Zbogom dragi naš Bruneru. Hvala ti za kvalitetno i lepo detinjstvo. Hvala ti što sam imao priliku da radim sa tobom. Počivaj u miru", napisao je Ammar uz fotografiju koju možete pogledati NA OVOM LINKU!

serija &Igra sudbine&, foto: Prva Tv / screenshot
serija "Igra sudbine", foto: Prva Tv / screenshot
.

"Neša. Uvek nasmejan i dobronameran. Predivan čovek i kolega. Ogromno nedostajanje", napisala je Iva Štrljić.

Opraštanju se pridružio i mlađi kolega Stefan Buzurović, uz reči:

"Zbogom i hvala ti na svemu", piše u opisu objave koju možete pogledati NA OVOM LINKU!