Marija objavila novi video! Snimala Cecu, a Bosanac je pitao za Karleušu: "Doći će da nas obiđe"

Nova sezona najpopularnijeg muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" uveliko je počela. Novi član čuvene šestorke iz žirija je Svetlana Ceca Ražnatović, dok je Jelena Karleuša napustila takmičenje, zbog poslovnih obaveza i novog albuma na kojem već mesecima radi.

Marija Šerifović, foto: Prva TV
Marija Šerifović, foto: Prva TV
.

Marija Šerifović je opet preuzela ulogu voditelja i u svom novom videu je snimila atmosferu sa snimanja prve epizode nove sezone takmičenja.

Na samom početku, Marija je objavila da su produkcija kupila nove bubice i tako obavestila dugogodišnju prijateljicu Karleušu.

"Čak smo dobili i nove madone. Dok si bila tu nam nisu kupili nove madone. Jeste ovo zbog Cece kupili nove madone?", pitala je režiju.

Kao što je publika u proteklu subotu imala prilike da se uveri - u studiju "Zvezda Granda" je nova scena, što je Marija i komentarisala u svom vlogu.

"Je l' se javljala Jelena?", pitao je Dragan Stojković Bosanac, dok je Marija odgovorila:

"Jeste, doći će da nas obiđe, da nam donese ručak", našalila se Marija.

"Pa zato se i borila", rekao je u šali Bosanac.

Mnogi iz režije su prilazili Marijinoj kameri i izjavljvali da im nedostaje Karleuša.

U bekstejdžu su, tokom pauze od snimanja, članovi žirija proslavljali 62. rođendan Ane Bekute, a Marija je sve to dokumentovala.

Kada su se svi smestili u 'vruće stolice', Marija se obratila Ceci:

"Kakvi su ti prvi utisci Svetlana?"

"Savršeno, mnogo lepo. Nerviraju me neke teme, dosadne su. Ali, prva mi je emisija. Treba malo da se uhodam...", odgovorila joj je Ceca.

Za kraj snimanja vloga, Marija je navela novinu u takmičenju. Kandidate sa osvojenih jedan i dva glasa, preuzima Aleksandar Milić Mili kao njihov mentor. O takmičarima, sa osvojenih tri, četiri i pet glasova, odlučuje Saša Popović, dok kandidati koji osvoje svih šest glasova, sami biraju svoje mentore.

Ceo Marijin snimak možete pogledati na njenom zvaničnom Jutjub kanalu, KLIKOM OVDE!