Showbiz vesti

Zorica otkrila kako je ZAVELA Kemiša: Na mene nije obraćao pažnju; tada sam ga zatekla sa 10 lepotica...

Pevačica koja gde god se pojavi svojim vanvremenskiim hitovima uveseljava ljude, Zorica Brunclik, omiljena je u narodu zbog svoje iskrenosti, oštrog jezika i humora.

09.09.2021. - 10:26h
Zorica Brunclik
Zorica Brunclikfoto: PRVA TV

Kako ne preza da iskreno govori o svim temama, otvorila je dušu u emisiji "Iz profila" i otkrila kako je ''startovala'' svog sadašnjeg partnera i najveću ljubav Miroljuba Aranđelovića Kemiša sa kojim je i danas u braku.

"Kad sam ga srela nisam znala da je on čovek za mene. Nisam mogla da ga smislim. Mnogo je bio prepotentan, bio je i mršav za moj ukus. O njemu se pričalo u svim krugovima, a na mene nije obraćao pažnju. Ljubio mi ruku kao tetki!", priseća se pevačica, prenosi grand.online.

Iako danas imaju divan i skladan odnos, na početku poznanstva Kemiš je osim harmonici bio posvećen ženama i nije želeo da se veže za onu koja ima troje dece.

"Ubiće me što pričam ovu priču. Bili smo zajedno na koncertu a moje kolege i ja ga čekamo u kolima da krenemo u hotel. Ustanem ja i zateknem ga kako sedi na koferu od harmonike, onako zgodan do bola a oko njega deset lepotica i ja ih pitam šta radite vi sa mojim mužem?", objašnjava Zorica kroz smeh kako je napravila prvi korak iako su tada bili samo kolege i kupila ga za sva vremena.

Izgleda da iako su ga spopadale zgodne cice tokom mladosti, Kemiš ipak nije uspeo da odoli šarmu danas jedne od najvećih zvezda na estradi.