Turski mediji bruje o RASKIDU! Da li se LJUBAV između Hande i Kerema UGASILA? (FOTO)

Glavni likovi serije "Pokucaj na moja vrata" Hande Erčel i Kerem Bursin ljubav sa malih ekrana preneli su i u realan život, pa tako već više od godinu dana uživaju u skladnoj ljubavnoj vezi.

Hande Erčel i Kerem Bursin, &Pokucaj na moja vrata&, foto: Prva Tv
Hande Erčel i Kerem Bursin, "Pokucaj na moja vrata", foto: Prva Tv
.

Otkako su turski mediji saznali za njihovu ljubav, mladi glumački par počeo je da se skriva od reflektora kamera i fotoaparata, a o svojim privatnim životima ne govore ništa.

Kako je snimanje poslednje sezone popularne serije "Pokucaj na moja vrata" završeno, Hande je odlučila se odmori u Bodrumu gde planira da ostane čak dva meseca.

Na odmor je otišla sa prijateljima i sa sestrom Gamze Ečel, a kako se provode na turskom primorju, svakodnevno nam pokazuje fotografijama na Instagramu.

Međutim, mnoge pratioce je zanimalo gde je Kerem Bursin i zašto zajedno nisu otišli na letovanje.

Sudeći po komentarima na raznim društvenim platformama i Jutjub kanalima, turski mediji spekulišu da je veza između Hande i Kerema pukla.

Glumica je na svom Instagramu objavila fotografiju iz Bodruma, na kojoj pozira u kratkom belom šortsu i belom topu, koju je odmah komentarisao Kerem, ostavljajući emotikone u obliku vatre.

.

Njegov komentar je lajkovalo čak 42 hiljade pratilaca, koji su se odmah oglasili, pitajući se i nadajući da Kerem i Hande ipak nisu raskinuli.