Showbiz vesti

Isak priznao šta mu ponekad ZASMETA, kao i šta uskoro PLANIRA DA UČINI U BEOGRADU...

Isak Šabanović je svoje mesto na estradnom nebu izborio je učešćem u takmičenju "Zvezde Granda". Veliku popularnost kako kod nas, tako i u regionu, stekao je svojim prepoznatljivim nastupima i specifičnim glasom.

09.08.2021. - 08:08h
Isak Šabanović
Isak Šabanovićfoto: Prva TV

"Ovo sam čitav život i želeo, sav moj trud se isplatio. Kažu da sam zvezda preko noći, ali ja sam 10 godina radio za ovo. Ima svega, ranije mi je malo bilo čudno, teško sam se navikao. Život mi se promenio iz korena, sada imam više mogućnosti, mnoge poznate ličnosti sam jako dobro upoznao, a ranije su mi bili dostupni samo na TV. Ponekad zna da dosta zasmeta ono kada svi ljudi gledaju u mene bez ikakvog razloga. Za sada mi je super, drago mi je što se nisam što se kaže “uzvezdio“, barem mi tako prijatelji kažu", ističe Šabanović za Blic i dodaje:

"Trenutno sam u Bijelom Polju uživam i odmaram sa porodicom. Istina je da sam jedini Crnogorac koji se nije snašao u Beogradu, ali od septembra tražim stan i moraću se nekako navići na tu brzinu koju nosi taj grad sa sobom", ističe Isak.