Miloš Biković o svom teškom detinjstvu: "Majka i ja smo se selili od mesta do mesta"

Miloš Biković, danas je jedan od najpopularnijih glumaca, a iako je kao dete bio srećan, njegovo detinjstvo su obeležile česte selidbe

Miloš Biković, foto: Prva TV
Miloš Biković, foto: Prva TV
.

Miloš Biković za rusko izdanje magazina "Hello", ispričao je sve o svom odrastanju, ali i čestim selidbama, jer majka i on nisu mogli da priušte za kiriju.

- Kad sam bio dete, majka i ja smo se selili od mesta do mesta, šest ili sedam puta, živeli u različitim iznajmljenim stanovima. Mama je pokušavala da iznajmi što jeftinije stanove, pa smo najčešće živeli na periferiji grada. Ponekad smo uspevali da nađemo nešto bliže njenom poslu, ona je radila u školi, ali je stanarina vremenom rasla, pa smo opet morali da tražimo nešto jeftinije - rekao je Miloš.

.

Država im je dodelila stan

- I tek kad sam imao 15 godina, smestili smo se u sopstveni stan, država nam ga je dodelila. Ali dobro se sećam i dedine kuće, nalazi se na severoistoku Srbije, sada tamo živi moj ujak. Sećam se kako su tamo rasle maline, borovnice, kruške. Ti mirisi i dalje pokreću moja prva sećanja iz detinjstva. Najjači od njih je miris borove šume - ispirčao je popularni glumac za rusko izdanje magazina "Hello".

Izvor: Novosti