Serkan iskreno O LJUBAVI SA Edom U STVARNOM ŽIVOTU; priznao i kako se ponašaju na setu: Bili smo tu jedno za drugo...

Za kratko vreme, serija "Pokucaj na moja vrata" osvojila je srce publike, pogotovo glavni glumački par Serkan i Eda.

Kerem Bursin i Hande Erčel, serija &Pokucaj na moja vrata&, foto: Prva Tv / screenshot
Kerem Bursin i Hande Erčel, serija "Pokucaj na moja vrata", foto: Prva Tv / screenshot
.

Snimanje serije je počelo u aprilu prošle godine, a simpatije između glavnih glumaca Kerema Bursina i Hande Erčel su se odmah primetile. Iako se dugo, po početku emitovanja serije, spekulisalo o njihovoj potencijalnoj ljubavnoj vezi, Hande i Kerem su vešto ćutali.

Turski paparaci su pratili svaki njihov korak, pa su tako na osnovu objava na društvenim mrežama, otkrili da su njih dvoje u romansi, posle čega su Hande i Kerem i sami obelodanili lepe vesti.

U intervjuu za turski portal Hurriyet.com, glumac Kerem Bursin je ispričao kako je dugo tragao za unutrašnjim mirom i iskrenom ljubavlju.

"Tek kada sam napunio 30 godina, shvatio sam da mi je celog života bio potreban mir. I upravo sam ga pronašao. Shvatite da nije to tako teško. Ono što otežava jeste činjenica da živimo život i društvenim sistem koji su nam nametnuti. Ali kada shvatite šta vam je važno, a šta ne, počinjete da se menjate".

Kerem Bursin i Hande Erčel, serija &Pokucaj na moja vrata&, foto: Prva Tv / screenshot
Kerem Bursin i Hande Erčel, serija "Pokucaj na moja vrata", foto: Prva Tv / screenshot
.

Poslednjih put kada su ga novinari pitali o ljubavnom životu, Kerem je rekao da u njegovom životu "ljubavi nema". Kasnije se saznalo za vezu sa koleginicom sa seta Hande Ečel. Šta se promenilo?

"Ponekad morate dopustiti da sve ide svojim tokom", rekao je Kerem za turski portal Hurriyet.com.

Nakon što su objavili vest da su zajedno, mnogi se pitaju kako izgleda jedan njihov snimajući dan serije "Pokucaj na moja vrata".

"Oboje ovom poslu pristupamo profesionalno. Prema mom mišljenju, Hande je veliki profesionalac, kao i ostatak ekipe i to se oseti. Umem da svoj privatan život odvojim od poslovnog, što je slučaj i kod Hande", priznao je Kerem.

.

Podsećamo, svojevremeno je Kerem za "Haber Global Haberler" izjavio da se njih dvoje nisu poznavali pre snimanja serije.

"Na početko smo bili bliski prijatelji. Bili smo tu jedno za drugo u teškim životnim okolnostima. Kasnije smo došli do momenta kada smo našem odnosu rekli "Možda". Ispostavilo se da smo imali sreće. Sada sam jako srećan", ispričao je glumac.