Showbiz vesti

Učesnica ZVEZDA GRANDA ZAVAPILA: "Jelena, usvoji me, odričem se bureka i mesa"

Tokom ovogodišnje sezone "Zvezda Granda" Slađa Zubčević je osvojila publiku fenomenalnim glasom, ali i neverovatnom neposrednošću. Svoju duhovitost najbolje je pokazala kada se na sceni pojavila vidno mršavija, a nakon konstatacije Saše Popovića da je očigledno "probušila kašiku", tu istu mu je i poklonila u sred emisije.

26.07.2021. - 08:02h
slađa zubčević
foto: Prva TV/Grand printscreen

Ali ono što je nasmejalo publiku i što se nedeljama unazad prepričavalo svakako je "okršaj" sa Jelenom Karleušom koja je priznala da je Slađa "bombarduje porukama" i komentariše svaku njenu sliku, na šta joj je takmičarka iz Sarajeva odgovorila da ne može da odoli i da joj se sve njene objave dopadaju, kao i ona lično.

Koliko je i dalje opčinjena likom i delom ove članice žirija najbolje svedoče njene objave na Instagramu, gde je sve češće hvali. Tako je nedavno odgovarala na pitanja svojih fanova, a jedno od njih je bilo - Kada bi mogla da se na jedan dan menjaš sa nekom zvezdom, koja bi to zvezda bila?

- Jelena Karleuša kratko i jasno - odgovorla je Slađa i obrazložila zašto baš ona:

- Balkanska zvezda, top ribetina koju mnogi pljuju i ne vole, a oči im ispadnu kad je ugledaju. Karijera za poželeti, hitovi koji se slušaju godinama. Dve divne ćerke. Vila, lova, lepota, ta žena ima sve i drago mi je zbog toga.

Za kraj imala je samo jednu poruku za divu, a to je:

- Jelena, usvoji me. Ne moram jesti burek i meso, biću vegan.

Izvor: Grand