Nedelja finalnih epizoda omiljenih emisija i serija na Prvoj

Ove sedmice gledaćete na Prva TV finale „Igre sudbine“, šou programa „Nikad nije kasno“ i „Zvezde Granda“.

Ada Kanački nas uvek može iznenaditi, foto: Prva
Ada Kanački nas uvek može iznenaditi, foto: Prva
.

U četvrtak, 24. juna od 20.00 očekuje vas dupla epizoda hit serije „Igra sudbine“, a u petak. 25. juna od 20.10 finalna epizoda sezone. Neki događaji će se razrešiti, ali će se glavni junaci potruditi da zapletu „igru“ koju nastavljaju u drugoj sezoni.

Parovi, foto: Printscreen/PrvaTV
Parovi, foto: Printscreen/PrvaTV
.

Glumica Milica Milša kaže da nakon onog što ćemo videti u 307. epizodi, ne zna šta će gledaoci misliti o junacima. Da li ćemo promeniti mišljenje o nekima? Ko će nas razočarati, a ko pozitivno iznenaditi, ostaje da vidimo.

Mentori su naošteni za finale, foto: Grand Promo
Mentori su naošteni za finale, foto: Grand Promo
.

Najpopularniji takmičarski šou programi „Zvezde Granda“ i Nikad nije kasno“ takođe ulaze u završnu fazu.

U četvrtak odmah posle „Igre sudbine“ od 22.00 na programu je polufinale „Zvezda Granda“, dok je za finale rezervisan ustaljen termin ovog šoua - subota u 21.00. Ko će biti nove Grandove zvezde, saznaćemo uskoro.

.

U petak, 25. juna od 22.00 saznaćemo ko pobeđuje u šouu „Nikad nije kasno“. Žika Jakšić, Saša Milošević Mare, Dragana Katić, Aleksandar Sofronijević, kao i članovi žirija potrudiće se da najkavlitetniji veterani trijumfuju na sceni.

Za laskavu titulu pobednika šeste sezone boriće se 10 talentovanih veterana. Kao i do sada, nagradu pobednika dobiće čak tri pevača.

.

Najbolje uvek ide na kraju i zato budite uz Prvu!