TUGA NE JENJAVA! Aco Pejović novu pesmu posvetio preminulom prijatelju: Nikada ga neću zaboraviti

Iako govori o muško-ženskim odnosima, popularni pevač odlučio je da objavi „Recite mi ko je ženi" u čast preminulog prijatelja.

Aco Pejović, foto: Prva TV
Aco Pejović, foto: Prva TV
.

Aco Pejović posvetio je novu „Recite mi ko je ženi” velikom prijatelju i bivšem mendžeru Boru Laleviću, koji je protekle godine preminuo od posledica koronavirusa.

Pesmu kafanskog manira, koju je tekstopisac Jovica Savić uradio po istinitom događaju, Pejović je pretočio u baladu, pa iako govori o muško-ženskim odnosima, popularni pevač odlučio je da je objavi u čast preminulog prijatelja.

"Veoma jaka i tužna emocija zbog Borovog odlaska ne jenjava, pa najmanje što sam mogao da učinim za njega jeste to da mu pesmom odam počast i pokažem da ga nikada neću zaboraviti. Jer, Bor je bio veliki deo mog života, tako će i ostati", rekao je Pejović za medije, pa dodao da je za aranžman osim pomenutog autora zadužen i Aleksandar Sofronijevic, u čijem studiju je pesma i snimljena, piše 24sedam.rs.

Nova pesma, inače, ujedno je i najava velikih koncertnih aktivnosti koje je Aco Pejovic sa svojim bendom započeo širom regiona.