Spektakl na sceni "Zvezda Granda": Viki SPASILA kandidatkinje od ISPADANJA, JK ponovo doživela NERVNI SLOM

Na velikoj sceni su se još jednom tokom večerašnje emisije "Zvezde granda" sukobili zvuci narodne muzike naspram roka.

Tamara Selimović i Andrijana Stojanović Cica lavovski su se borile kako bi sebi obezbedile prolazak u polufinale, što članovi žirija nažalost nisu prepeoznali.

Zvezde granda, foto: Grand promo
Zvezde granda, foto: Grand promo
.

Sa samo četiri glasa Tamara će se još jednom predstaviti u baražu, dok će o Cicinoj sudbini, koja je osvojila tri glasa, odlučiti Saša.

- Je l' ste vi normalni?- vikala je Jelena Karleuša- Čekajte da vas pitam, evo ti Mili, jesi li pri sebi? Kaži zamerku, igrao si tu kao jarac. Pitam te prijatelju! Šta sad nemaš komentar?- bila je uporna ona da dobije odgovor.

foto: Grand promo
foto: Grand promo
.

- U muzici 50% nosi pevanje, a 50 sve ostalo. Ona je imala ukupno 50. 25% pevanja i isto toliko izgleda. Ni prva kandidatkinja nije bila ništa bolja. Puno grešaka ali ima nešto što samo treba da nadogradi- objasnio je Mili.

Ana Bekuta je kao neko ko je ovog puta ostavio kandidate bez glasa, održao predavanja obema- Tamara dete, koji put si ovde? Saberi se. A ti Cico oni falševi su nedopustivi!

Nakon što su svi izneli svoje mišljenje, Viki je objasnila zašto je dala podršku i Tamari i Cici, piše Grand.online

- Nisam mogla da dopustim da ispadnu jer se ovde o tome polemisalo da treba da ih pustimo da ispadnu- rekla je pevačica zbog čega je Jelena skočila.

.

- Šta kažeš?- vikala je ona, te se u priču ubacio i Mili.

- Jelena ajde iskreno! Da sediš ovde gde i mi je l' bi ih ti pustila direktno da prođu?- pitao je Mili na šta mu je Jelena odgovorila- Ne radi se o tome da li treba da prođu direktno ili ne već o tome da ste vi hteli da ih izbacite iz takmičenja!

- Obe devojke su po mom mišljenu bile čarobne. Tamara nikad lepše nisi pevala, ni izgledala. Diva! Sa druge strane, moja Cica. Nama treba takav kolega poput nje- objasnila je JK.

Marija je pred baraž poručila svojoj kandidatkinji Tamari da zaboravi na celokupni nastup i da se fokusira samo na pesmu, a pred kraj, Saša je pustio i Cicu da se bori u baražu.