LUDILO! Takmičar se rasplakao, a onda je njegov tata napravio ŠOU u SOBI EMOCIJA: Popoviću, pomagaj! (VIDEO)

U "Zvezdama Granda" sve je moguće i za prolazak u finale takmičari daju apsolutno sve što je u njihovoj moći! U to smo se večeras uverili tokom duela Zorje Pajić i Filipa Jovanovića koji su sav trud i rad sa mentorima opravdali maestralnim nastupom, lavinom emocija i izjednačenim brojem glasova.

Filip u Bosančevom zagrljaju, foto: Grand printscreen
Filip u Bosančevom zagrljaju, foto: Grand printscreen
.

U šestom krugu Zorja se predstavila pesmama "Jesen u meni" i "Crno i belo", dok je Filip otpevao "Ne kuni me, ne ruži me majko" i "Zbog tebe moma ubava".

Tokom nastupa žiri je bio na nogama, ali je veće simpatije pokupio takmičar iz Vranja koji se u preglasavanju žirija plasirao u dalji tok takmičenja. A kako prolazak u četvt finale podrazumeva i potpisivanje ugovora sa najvećom muzičkom produkcijom, što je Filip čekao godinama, tako se takmičar od sreće i rasplakao.

On je prvo prišao svom mentoru Draganu Stojkoviću Bosancu, zagrlio ga, a zatim briznuo u plač.

- Bravo, momče! Tako se peva - poručio mu je ponosno mentor.

Suze radosnice dogodile su se i u bekstejdžu i to od strane Filipovog tate koji je od sreće podigao Voju Nedeljkovića.

- Popoviću, pomagaj! - našalio se Voja, pa dodao:

- Niko me nije nosio 55 godina!

Ova scena dirnula je i nasmejala članove žirija, a kandidatov tata želeo je da se obrati svima i zahvali im se što su glasali za njegovog sina. Kako je rekao, srećan je što je žiri ispunio Filipove snove, pa izneo svoje zapažanje za Karleušu.

- Ja sam frapiran njenim poznavanjem narodne muzike. Pratio sam, gde god je Filip poentirao večeras, ona je odreagovala. Svaka čast - rekao je tata.

- Pa ja sam Lela Vranjanka iz Čelebića - odgovorila je Jelena, pa dodala:

- I treba da plačete, kao što je i vaš sin večeras pokazao suze radosnice - poručila mu je Jelena, a onda obratila Filipu:

- Ne da si pevao, ne da si frajer, ne da si smršao, ne da imaš boju glasa, zaslužio si prolazak, sve ti je na ruku išlo. Čestitam tati za ovakvog sina. I ovo nema veze sa muzikom već sa srcem. Tata je presladak, poljubac za tatu i veliko bravo za Filipa - rekla je na kraju Jelena.

Nastupe pogledajte od 01:05:23!

.

Izvor: Grand