Bio je prvi koji joj je slomio srce: Dženifer Lopez se ponovo viđa sa Benom Aflekom

Holivudski glumac Ben Aflek (48) snimljen je kako izlazi iz automobila bivše devojke Dženifer Lopez (51) a američki mediji bruje o njihovom odnosu sa pitanjem da li će dati novu šansu svojoj ljubavi.

Ben i Džej Lo, foto: Profimedia
Ben i Džej Lo, foto: Profimedia
.

Dženifer Lopez i Ben Aflek bili su zajedno tokom 2002. i 2003. godine a zbog popularnosti svetski mediji su ih zvali "Benifer".

Upoznali su se dok je Dženifer još bila u braku sa plesačem Krisom Džadom, na snimanju filma "Gigli". Navodno su i brzo ušli u vezu, pa su kolale priče da je mužu isplatila pozamašnu sumu novca kako ne bi pravio probleme u brakorazvodnoj parnici.

Iste godine su se verili i zakazali venčanje. Ipak, uprkos velikoj strasti i brzoj ljubavi kao i tome što im je javnost bila vrlo naklonjena, Dženifer ga je ostavila zbog njegove raskalašne momačke večeri u striptiz klubu i činjenice da je imao ogromne probleme sa kockom i alkoholom. Vratila mu je prsten vredan 1,2 miliona dolara, a nije bila tajna da je bila potpuno slomljena i da je mislila da je izgubila ljubav svog života.

Dženifer Lopez, koja je nedavno raskinula veridbu sa Aleksom Rodrigezom, počela je da se viđa ponovo sa Aflekom. Na paparaco fotografijama, nastalim u četvrtak, vidi se kako Ben ulazi u kuću Džej Lo i tu provodi nekoliko sati.

"Obezbeđenje ga pokupi u blizini i potom ga odvozi nakon nekoliko sati provedenih kod nje kući", rekao je izvor za "PageSix".

Navodno su tokom protekle dve decenije bili u prijateljskim odnosima, iako nikada do sada nisu primećeni zajedno u javnosti.

U medijima se navodi i da oni još vole, da su u prijateljskom odnosu i da jesu provodili dosta vremena zajedno prošle nedelje u Los Anđelesu.

Dženifer je Afleka nazvala prvim muškarcem za kojim je patila, koji joj je slomio srce. Oboje su danas slobodni.

Izvor: superzena.b92.net