Saši predala NEVEROVATAN POKLON, JK "bombarduje" komentarima, a pre napuštanja scene obratila se svima i poslala brutalnu poruku!

Sudar dva pevačka titana - upravo ovako možemo da opišemo duel između Marije Čobanov (31) iz Subotice i Slađe Zubčević (29) iz Sarajeva. Iako obe fantastične, Slađa je ovog puta "ukrala" šou!

Slađa Zubčević, foto: Prva TV/Grand printscreen
Slađa Zubčević, foto: Prva TV/Grand printscreen
.

Odmah posle nastupa i glasanja, Saša Popović je dobio nesvakidašnji poklon od Slađe. Naime, on joj je u prethodnom krugu poručio da treba da smrša, pa je duhovita takmičarka, ozviljno shvativši njegove reči, u sutdio donela probušenu kašiku, što je nasmejalo sve u studiju.

A onda je JK imala pitanje za Slađu...

- Jesi ti ona Slađa koja mi komentariše svaku moju sliku na Instagramu? - upitala je Jelena takmičarku, a nakon pozitivnog odgovora usledilo je i objašnjenje koje je očigledno smekšalo divu:

- Ja sam te analizirala, mislim da ne treba ti da smršaš jer bi izgubila svoj identitet. Ti nisi mršavica, tako si građena. Iskreno, simpatična si, dobar si pevač, volim taj sarajevski duh koji imaš - rekla je Karleuša i dodala da je njena jedina mana što nije kod nje u timu.

Taman kada su svim pomislili da je kraj, Slađa se obratila žiriju i gledaocima i pre napuštanja scene poslala brutalnu poruku!

Nastup dve takmičarke i sve što je usledilo možete pogledati od 44:45.