Sofija Milošević priznaje da Luki ŠALJE FOTKE LEPIH ŽENA, a kako ih on komentariše? "Da li si ti normalan?"

Manekenka Sofija Milošević je pre šest meseci dobila dete sa svojim partnerom, fudbalerom Lukom Jovićem. Par već neko vreme živi u Španiji, zbog Lukinog angažmana, ali kad god imaju priliku, vreme provode i u Srbiji.

Sofija Milošević, foto: Prva TV/Exkluziv
Sofija Milošević, foto: Prva TV/Exkluziv
.

Poznata manekenka priznaje da  je svog izabranika prvi put videla u novinama, a kada ga je upoznala, tada joj se još više dopao. 

"Tada sam pomislila - Bože koliko prelep dečko. Kad sam ga videla uživo, osmehnuo se kad smo se upoznavali i ja sam bukvalno pala na pod.  Mi super funkcionišemo, jer smo jako slični. Za mnoge stvari smo neodgovorni kao mala deca. Što se tiče planiranja tu smo isti, ne može čovek da nas dobije, ne zna gde smo, niko ne zna kad stižemo, kakvi su nam planovi, a različiti smo u jako malo stvari, na primer ja umem da gubim, a on ne zna - rođeni je pobednik", rekla je Sofija za Mondo.

Manekenka je priznala da Luki šalje fotografije drugih žena. 

"U našoj zemlji ima toliko lepih žena. Ja Luki večito šaljem slike žena i kažem: 'Vidi kako je ova lepa', on kao 'pa onako', ja mu kažem: 'jel si ti normalan?'", priznala je manekenka.