Alba: Moja majka je imala rak kao vrlo mlada, a ja sam odrasla sa hroničnim bolestima, imala sam pet operacija do 11. godine

Glumica Džesika Alba nedavno je govorila o tome kako je zahvalna za svoje zdravlje, nakon svih problema koje je imala kao dete.

Džesika Alba, foto: Profimedia
Džesika Alba, foto: Profimedia
.

Objasnila je kako su je zdravstveni problemi, ali i borba sa rakom koju je njena majka vodila, oblikovali u ličnost kakva je danas.

"Moja majka je imala rak kao vrlo mlada, u ranim dvadesetim. Ja sam odrasla sa hroničnim bolestima, imala sam pet operacija do svoje 11. godine, a mnogo puta sam kao dete bila u bolnici", izjavila je.

Kada je, 2008. godine, Alba postala majka po prvi put, bila je veoma zabrinuta za zdravlje svoje ćerke Honor, prenosi Mirror.

"Hoću da napredujem i provedem što više vremena sa ovom malom osobom. Želim da ona bude zdrava, jer je veoma teško biti srećan ukoliko nemaš zdravlje", rekla je glumica tada.

Dodala je još i da je beba promenila njen fokus potpuno, odnosno da je nakon porođaja odlučila da sve manje želi da se bavi glumom.

Izvor: b92.net