Aleksandra Živojinović PROGOVORILA O BRAKU sa Filipom: Trudim da neke stvari promenim kada vidim da nisu dobre, ali...

Pevačica Aleksandra Živojinović svakodnevno preispituje svoju ulogu majke, a od Lepe Brene voli da čuje raznorazne savete.

Aleksandra Živojinović, foto: Prva Tv/PrtScr
Aleksandra Živojinović, foto: Prva Tv/PrtScr
.

"Ne preispitujem se mnogo jer se trudim da u svakom trenutku budem najbolja majka. Greške su normalna stvar i na njima učimo za dalje poteze u životu. Ono što je sigurno, jeste da ću ceo život težiti tome da budem najbolja za svoje dete", rekla je pevačica za 24sedam.rs.

Aleksandra je istakla da od Lepe Brene uvek rado prima savete.

"Od Brene svako može da nauči nešto i svaki njen savet je dragocen. Od nekog ko je toliko uspešan i ima iskustva u životu i poslu, prosto ne može da se čuje nešto što nije korisno i pametno".

Pevačica se dotakla i odnosa sa suprugom Filipom i istakla da je za srećan brak važan kompromis.

"Mi smo se zavoleli baš takvi kakvi jesmo, i neke karakterne osobine se ne menjaju, a mislim i da ne treba. Naravno da je u braku važan kompromis i da se trudim da neke stvari promenim kada vidim da nisu dobre, ali moram priznati da ih je malo".

.

Na pitanje da li i muškarci u ženama traže ono što je danas možda teško naći – i dobru domaćicu, i majku, i ljubavnicu, pevačica je imala jasan stav.

"Ne slažem se s tim. Svaki muškarac je priča za sebe, a onaj pravi će svoju ženu da podrži u svemu što ona želi. Bilo da je domaćica ili poslovna žena, a dobra majka će biti svakako", rekla je Prijovića za  24 sedam.rs.