Una iz "Igre sudbine" progovorila o kolegama iz serije, pa iznela stav o svojoj svadbi o kojoj se često pisalo u medijima...

Trenutno je gledamo u seriji "Igra sudbine" u ulozi Une, a nedavno je zaigrala na daksama koje život znače u ulozi Ane Karenjine u istoimenoj predstavi. Reditelj i njen profesor glume Irfan Mensur poverio joj je tu važnu roli i nije joj bilo svejedno, jer je to njen prvi pozorišni angažman.

Dragana Mićalović, foto: Prva Tv/PrtScr
Dragana Mićalović, foto: Prva Tv/PrtScr
.

"Najteža je bila moja odgovornost, zbog koje nisam spavala proteklih meseci. Ceo proces kroz koji sam prošla s rediteljem Irfanom i celom glumačkom ekipom je nešto vrlo važno i značajno za moju dalju karijeru. Divno je kada imate u publici nekog svog, za kog znate da takođe igrate. Ali je i velika odgovornost", kaže Dragana za Blic.

O kolegama sa seta serije "Igra sudbine", imala je samo reči hvale.

"U tom projektu sam upoznala divne ljude, od kojih su mi neki od njih postali, slobodno mogu reći, prijatelji za ceo život. Trudim se da sve usaglasim. Ne uspevam uvek i ume da bude vrlo teško. Ali ovaj posao je sasvim čudan, tolika doza adrenalina, sreće, ljubavi i raznih emocija, te ne dozvoljava da mu kažete 'Jja ne mogu'".

U medijima se prošle godine pisalo kako je Dragana izgovorila sudbonosno „da” svom izabraniku, biznismenu Stevanu Puriću. Međutim, ona sada demantuje te informacije i poručuje da tako lepe vesti ne bi krila.

"Saznala sam iz novina da se udajem. O ljubavnom životu nikad nisam govorila, ali isto tako i ne bih krila takve stvari. Kad dođe vreme za to, desiće se", bila je iskrena mlada glumica za Blic.