Showbiz vesti

Poznata pevačica priznala da je ČUVALA KOZU, a evo šta je radila kada bi naišli neki momci...

Iako je oduvek sanjala da postane pevačica, ova takmičarka "Zvezde Granda" priznaje da joj domaćinski poslovi idu od ruke. 

15.12.2020. - 10:47h

Pevačica Dragica Zlatić je odrasla na selu, pa joj briga o baštovanstvu i čuvanje stoke uopšte nije strano. U emisiji "Grand Magazin" ispričala je anegdotu iz detinjstva o čuvanju koze.

Pošto je Dragica kao dete imala slab imunitet, njen otac je odlučio da  kupi kozu kako bi Dragica pila sveže kozje mleko. Jednog dana otac joj je rekao da izađe i prošeta kozu, da je pusti malo da pase travu pored Morave i naravno baš tada je grupa dečaka iz njene škole prolazila preko iste livade.

“Ja peti, šesti razred Osnovne škole blam te da živiš, a kamoli da te vidi neko sa kozom. Šetam kozu i pogledam, vidim drugare iz škole, i da me ne bi posle zezali ja vidim tamo neke koprive i ulegnem u njih dok oni nisu prošli”, bila je iskrena Dragica u emisiji “Grand Magazin”, prenosi grand.online.

Požalila se kako je plihove od kopriva lečila naredne dve nedelje, i kako danas shvata da takve stvari nisu blam.

“Sada bih uzela pet koza i dovela ovde u studio, jer znam da to nije sramota, ali kada si mali te stvari ne razumeš”, zaključila je Dragica tokom gostovanja u emisiji "Grand Magazin".