Showbiz vesti

ALERGIČNA SKORO NA SVE: Slavna glumica ima dug spisak zdravstvenih problema i zahteva: Imala sam ozbiljne i ZASTRAŠUJUĆE NAPADE...

Čuli ste za takozvane "rajder liste", odnosno spisak zahteva slavnih koje pred svaki nastup dostave organizatorima? Bilo je svega - od titanijumskih slamičica koje je Bijonse tražila pred koncert u Londonu, preko bacača žvaka (Maraja Keri, ko drugi?), pa do mešanja kafe u smeru suprotnom od kazaljke na satu (Džej Lo). 

21.11.2020. - 09:04h

Ipak, ubedljivo najbizarniji spisak zahteva ima glumica Debra Mesing.

Crvenikosa zvezda serije "Vil i Grejs" ipak nije jedna od onih koja traži posebne uslove hira radi, već zbog jako specifičnog zdravstvenog stanja.

Naime, Debra je alergična praktično na sve!

Bizaran spisak zahteva, tačnije zabranjenih stvari, procureo je u javnost nakon što je svoje uslove dostavila organizatoru jednog događaja u ekskluzivnom restoranu "Mamo" u poznatoj njujorškoj četvrti Soho.

Spisak obuhvata:

Alergije na hranu: Debra je alergična na svu belu ribu, piletinu, pečurke, gluten, mlečne proizvode, puter. Debra ne jede divljač, mahunarke, jogurt, brokoli, karfiol, netolerantna je na laktozu, ne sme da jede sir niti pije mleko. Jedno mleko koje sme da pije je kokosovo mleko.

Dodatno: Alergična je na vunu, mačke, kašmir, perje, cveće i gabarden (vrsta vunene tkanine). Jedini cvet na koji nije alergična je orhideja.

Restoran je sve prilagodio dolasku lepe glumice, pa se te večeri na njenom meniju našao gaspačo sa feta pavlakom, marinirana tuna u umaku od paradajza, marinirani losos sa pireom od krastavaca, rum i limun i picu bez glutena. Iz restorana izbačeno je svo cveće sa stolova i zamenjeno ružičastim orhidejama.

Debra je i ranije govorila o svojim alergijama.

- Imala sam nekoliko jako ozbiljnih i zastrašujućih napada. Zbog alergija sam imala problema sa samopouzdanjem na poslu. Konstantno sam se brinula da li će mi oči odjednom početi da suziti i da ću kinuti… Bilo je dana kad sina nisam mogla da odvedem u park - rekla je pre nekoliko godina Debra.

Izvor: SrbijaDanas