Ova POZNATA LIČNOST je BIVŠA KUMA Jelene Karleuše! Zajedno su odrasle, a danas se ni ne prate na društvenim mrežama (FOTO)

Udaljile su se posle razvoda sa Bojanom Karićem.

jelena karleuša, foto: PRVA TV
jelena karleuša, foto: PRVA TV
.

Jedna od najatraktivnijih manekenki sa naših prostora Ivana Kurkić u mlaodsti je bila jako bliska sa pevačicom Jelenom Karleušom. Zajedno su odrasle, a bila joj je i kuma na prvom venčanju sa Bojanom Karićem 2004. godine.

Posle nekog vremena, njihov odnos je zahladneo toliko da Ivana nije ni bila pozvana na Jelenino drugo venčanje sa Duškom Tošićem, piše 24sedam.rs.

Njih dve se sada čak i ne prate na društvenim mrežama, a nijedna se nije izjasnila šta se konkretno u njihovom odnosu promenilo.

Ono što je evidentno jeste to da je Ivana Kukrić i dalje lepa i negovana kao i pre i da joj godine ne mogu ništa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Kukric (@ivanakukric)

.

Kukrićeva se porodila se 1. novembra 2018. godine u bolnici “Saint John’s Health Center” u Los Anđelesu i na svet donela kćerku Hanu.

Ivana svoj život drži u strogoj tajnosti, ali s vremena na vreme na Instagramu ipak voli pratiocima da zagolica maštu.

Podsetimo, Iva­na Ku­krić go­di­na­ma va­ži za jed­nu od na­ših na­ju­spe­šni­jih ma­ne­ken­ki u sve­tu. Mo­de­li­n­gom je po­če­la da se ba­vi sa sa­mo 17 go­di­na. Du­gi niz go­di­na ži­vi u Ame­ri­ci, na re­la­ci­ji Nju­jo­rk – Los Anđe­les.

Ra­di­la je za na­j­po­zna­ti­je modne krea­to­re i bre­n­do­ve, po­put “Ar­ma­ni­ja” i “Va­len­ti­na”, a po­ja­vlji­va­la se i u bro­j­nim sve­t­skim ča­so­pi­si­ma. U re­kla­mi za po­zna­tu ma­r­ku ma­ska­ra “po­za­j­mlji­va­la“ je oči po­pu­lar­noj ho­li­vu­d­skoj glu­mi­ci Ha­li Be­ri.