"ŠOK TOK": Vodićemo poznate ličnosti na selo kako bismo im pokazali da seoski poslovi nisu nimalo laki

"Šok tok“ je novi porodični večernji šou koji će se emitovati utorkom, sredom i četvrtkom u 23h na Prvoj televiziji, počevši od 19. novembra. Autor i voditelj emisije Ognjen Nestorović će ove nedelje ugostiti slavnu Mariju Šerifović, a za sajt PRVA.RS otkrio nam je šta sve možemo očekivati u narednim nedeljama.

Ognjen Nestorović, foto: Printscreen/PrvaTV
Ognjen Nestorović, foto: Printscreen/PrvaTV
.

Ognjen ponosno ističe da će se emisija “Šok tok” razlikovati od emisija o poznatima koje se prikazuju na drugim televizijama, pre svega zbog zanimljivih rubrika.

“Emisija će se emitovati tri dana nedeljno, a povezivaće ih centralna rubrika “Ko je bolji”, čiji je cilj da poznate ličnosti vodimo po Srbiji i implementiramo ih u obične anonimne srpske porodice koje žive na selu i bave se određenim delatnostima od kojih i žive. Takođe, ideja nam je da poznate ličnosti upoznamo sa prelepim krajevima naše zemlje, baš zbog trenutne epidemiološke situacije u Srbiji”, otkrio je Ognjen za sajt PRVA.RS i dodaje:

“Njihov boravak na selu i izazovi sa kojima se susreću emitujemo utorkom i sredom, dok u četvrtak oni dolaze u studio gde će biti organizovano glasanje putem društvenih mreža. Pravo glasanja će, pored publike, imati i porodice koje su ugostile naše poznate ličnosti”.

Ognjen Nestorović, foto: Prva TV/ Aleksandar Krstović
Ognjen Nestorović, foto: Prva TV/ Aleksandar Krstović
.

Kako su se poznate ličnosti za sada snašle tokom boravka na selu?

“Bilo je poteškoća oko tih seoskih poslova. Neke zvezde nisu očekivale da ih čekaju baš takvi zadaci. Na primer, Teodora Džehverović i Baka Prase su imali zadatak da uklone perje sa pilića. Čini mi se da je to njima bilo prilično zanimljivo. Iako su to u početku prihvatili sa dozom distance, kasnije su bili oduševljeni. Suština i jeste da oni uvide da život na selu nije nimalo lak”, zaključio je Ognjen ističući da će se njegova emisija baviti i afirmisanjem života na selu.

Rubrika “Usudi se”

Utorkom ćemo emitovati rubriku “Usudi se” gde ćemo poznate staviti pred nove izazove. Jedna od prvih koju smo smišljali poslednjih mesec dana je “Escape room” gde smo prikazali snalažljivost naših zvezda”, rekao nam je voditelj i autor emisije.

Rubrika “Kontrast”

“Sredom emitujemo rubriku “Kontrast” gde ćemo takođe pokazati drugu stranu poznatih ličnosti, koja publici možda nije dobro poznata. U okviru te emisije, imaćemo prilog o glumcu Branku Jankoviću koji se bavi proizvodnjom surutki od kozjeg mleka, koji ima stado ovaca i zajedno sa njim, kao domaćinom, zabeležili smo kamerom njegov život na selu. U rubrici “Kontrast” smo takođe ugostili i glumca Milana Vasića i pokazali njegovu strast prema jahanju”, otkrio nam je Ognjen.

Pored navedenih rubrika, u studio Prve televizije ušetaće i mnoge slavne ličnosti sa kojima ćemo pričati o aktuelnim temama – promocija filma, pozorišnih predstava, pesama, spotova...

Pored Marije Šerifović, u emisiji “Šok tok” publika će imati priliku da gleda Dina Merlina, Natašu Bekvalac, Anu Nikolić, Novaka Đokovića, Jelisavetu Seku Sablić, Slobodu Mićalović i mnoge druge ličnosti sa kvalitetnim karijerama koje traju već dugi niz godina.

Poznati voditelj je bio gost u emisiji "150 minuta", a šta je još otkrio, saznajte u prilogu koji sledi.

.