Čuvena Kasandra se skinula i pokazala TRBUŠNJAKE! Niko ne može da veruje da je to ona! (FOTO)

Telenovela iz Venecuele "Kasandra" otvorila je u našoj zemlji vrata svim serijama istog žanra. Domaća publika dobro je zapamtila njenu glavnu zvezdu Koraima Tores (47) koja je, decenijama nakon premijere sapunice, veoma zapažena na Instagramu.

.

Čuvena Kasandra na Instagramu ima oko 250 hiljada pratilaca koji su među prvima videli u koliko dobroj formi je glumica. Znaju oni dobro da Koraima Tores naporno trenira, ali ih je ovaj prizor, ipak, iznenadio.

Glumica definitivno spada u sam vrh na listi poznatih ličnosti sa najizraženijim trubušnjacima, po kojima je prevazišla i Dženifer Lopez, poznatu između ostalog i po strastvenom treniranju i pločicama na stomaku.

Zvezda priče o Kasandri koja je ušla i u Ginisovu knjigu rekorda kao serija na španskom jeziku koja se emitovala u najvećem broju zemalja (128) oduševljava pratioce, a i širu publiku, celokupnim izgledom.

.

Govore joj da je ona ista Kasandra koju su gledali devedesetih godina u TV priči autorke Delije Fialjo, piše zena.blic.rs.

Serija se premijerno u Venecueli prikazivala tokom 1992. i 1993. godine, dok je na našim malim ekranima emitovana 1997. ali se neretko i reprezira. Zbog ogromnog uspeha koji je sapunica postigla u našoj zemlji, Koraima je sa kolegom Enrijem Sotom (Randu) posetila Srbiju, a u godinama koje su usledile često je o toj poseti i našoj državi pričala u superlativu.

.

Glumica koja je rođena u Venecueli karijeru je počela osamdesetih, u serijama "Gardenia" i "Alondra", a uloga Kasandre donela joj je internacionalni uspeh.

Ljubitelji Koraime Tores sigurno su ispratili i serije "Snovi i ogledala", "U tuđoj koži", "Blizanci" u kojima je, takođe, igrala. Glumom se i dalje bavi, a 1996. udala se za glumca Nikolasa Montera sa kojim ima sina Manuela Nikolasa.