Showbiz vesti

Od mame je NASLEDILA LEPOTU: Volite je kao Adu Kanački u seriji "Igra sudbine", a glumica je sada objavila fotku sa MAJKOM (FOTO

Milica Milša, koju domaća publika zna iz kultnih serija kao što su “Srećni ljudi” i “Porodično blago”, posebno je osvojila srca publike u popularnoj domaćoj telenoveli “Igra sudbine”.

01.10.2020. - 09:12h
Ada Kanački, serija 'Igra sudbine'
Ada Kanački, serija "Igra sudbine"foto: Prva Tv

Zbog uloge Ade Kanački, koju glumi u pomenutoj seriji, veliki broj ljudi prati je na Instagramu, gde se glumica aktivirala u poslednjih nekoliko meseci.

Sada je svoje pratioce oduševila objavivši na ovoj društvenoj mreži fotografiju sa majkom koja je nastala kada je bila beba, a na kojoj je ona drži u naručju.

“Majka nas donosi na ovaj svet i zauvek bdi nad nama, čak i kad više nije tu… Ali kao da i dalje jeste, tu je u nama, u svemu što nas je naučila i što nam je podarila, tu je da nas uvek podseti da kroz život idemo tako da nju ne izneverimo… MAMA, danas je četiri godine kako stanuješ u večnosti, moje si nedostajanje i ljubav večita”, napisala je Milica u okviru objave, a mnogi su komentarisali da je očigledno da je lepotu nasledila od majke.