Ovo su RODITELJI Luke Raca! Glumac bi voleo da ima brak kao njegovi roditelji, a šta ga je otac savetovao po pitanju devojaka?

Zvezda trenutno najgledanije serije "Igra sudbine", glumac Luka Raco nedavno je na Instagramu objavio fotografiju iz detinjstva na kojoj je on zajedno sa svojim roditeljima.

Luka Raco, serija &Igra sudbine&, foto: Prva Tv
Luka Raco, serija "Igra sudbine", foto: Prva Tv
.

Mladi glumac je hteo da se na ovaj način zahvali fanovima što ga prate u velikom broju na ovoj društvenoj mreži.

Tog dana, sakupio je čak 200 000 pratilaca.

Fotografiju Luke sa roditeljima možete pogledati NA OVOM LINKU!

Luka je svojevremeno za Blic ispričao šta mu je otac rekao kada je zavšio master studije.

"Zezam se sa mojim roditeljima, jer su išla pitanja kada završiš osnovnu koju ćeš srednju, pa fakultet. Pa kada to završiš kada ćeš master... I onda sam pričao sa tatom, po završetku mastera, pošto mu je to bilo krucijalno, šta ćeš da me pitaš sledeće. Počeo je sa brakom, decom... Ne bežim od toga. Voleo bih da mi se to desi, ali mi je najbitnije naći osobu za to. A to je najteže", bio je iskren mladi glumac.

Olja Lević i Luka Raco, serija &Igra sudbine&, foto: Prva Tv
Olja Lević i Luka Raco, serija "Igra sudbine", foto: Prva Tv
.

"Moji roditelji imaju po 60 godina, dugo su u braku, i dalje se švrćkaju po gradu i svako veče se drže za ruke i provode vreme zajedno. To bih i ja jednog dana voleo da postignem. Takođe gledam brakove mlađih ljudi i vidim da drugačije funkcionišu i u nekim momentima mi deluje kao da su isforsirani. Tipa, greškom je neko zatrudneo i onda se automatski stupa u brak. Bitno je da ti želiš sa tom osobom, da to nije pritisak, društva, roditelja ili situacije. Ne bih stupio u brak zbog pritiska okoline ili zato što mi je neko rekao imaš 30 godina i vreme ti je da se ženiš", rekao je glumac za Blic.