Rada prvi put progovorila o snimcima na SAJTOVIMA za ODRASLE, a onda vrlo direktno objasnila šta joj smeta!

Snimci pevačice Radmile Manojlović sa pojedinih nastupa završili su na “sajtovima za odrasle”. Neki od njenih snimaka jedni su od gledanijih na ovim sajtovima, a Radmila je prvi put progovorila o ovoj temi.

Rada Manojlović, foto: Printscreen/PrvaTV
Rada Manojlović, foto: Printscreen/PrvaTV
.

“Nikome ne mogu da zabranim da gleda moje slike ili snimke, jer su definitivno javne i svi imaju pristup. Ono što meni iskreno smeta, jeste tendenciozno pisanje pojedinih medija i izdvajanje konkrentno mene i mog imena, u moru drugih pevačica, čije su slike i snimci sa nastupa, takođe završile na tim raznim sajtovima”, rekla je Rada za Magazin Novosti i dodala:

“Estrada je malo selo u kome se svi savršeno dobro znamo… Zašto se upire prstom u mene i pokušava da se isprlja jedna od retko čistih osoba”.

“Najlakše je ići linijom manjeg otpora zbog minića, a žmure na konkretne cene izvesnim “katalozima” i “rane radove” mojih pojedinih koleginica. Reč “p*rno” ne ide uz moje ime, a pogotovo ne u poređenju sa onim koji to zapravo rade, koje imaju ili su imale cenu i vi to dobro znate.”, kaže Rada za Magazin Novosti.