Ana Bekuta se prisetila teških trenutaka sa Mrkom: Na vestima sam čula da je dao ostavku. Ja sam bila kolateralna šteta...

Pevačica Ana Bekuta u dugoj je i skladnoj vezi sa političarem Milutinom Mrkonjićem. Pevačica se sada prisetila početka njihove ljubavi, koja je otpočela pre osam godina, pa pomenula i mogućnost venčanja sa Milutinom.

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, foto: Printscreen/PrvaTV
Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, foto: Printscreen/PrvaTV
.

“Sreli smo se kada je trebalo i kada smo bili spremni jedno za drugo. Meni je trebao oslonac u vidu takve figure kakav je on. Hvala vasioni što je Milutin tu. Već osam godina smo u ljubavi", priznala je pevačica. 

Ana se se na trenutak vratila osam godina unazad i prisetila se, kako kaže, za njih dvoje teških vremena, kada je Mrka dao ostavku na poziciji ministra zbog nje, piše objektiv.rs.

“To su bila teška vremena za nas dvoje, negodovanje javnosti, zapravo medija. Da bi zaustavio sve te priče, on je 2013. dao ostavku, otišao je na važan sastanak u svoju partiju, mislim da je bila rekonstrukcija Vlade. Ja sam na vestima čula da je dao ostavku. Nisam ulazila u to, verovala sam da će doneti pravu odluku za nas. Tako je i bilo. Tog momenta kada je dao ostavku ostavili su nas na miru. Ja sam bila kolateralna šteta jer su znali da ga najviše boli ako mene ubace u tekst. Posle ostavke su stali. Ljubav je pobedila. Milutin je taj koji je vukao važne poteze u našim životima i uvažavam njegovo mišljenje i o mom sinu, unucima. On zaista navija za sve nas i ima važne savete, pun je iskustva, pritom je dobronameran i svako od nas ga voli i uvažava.”

Ana je u “Sceniranju” sve iznenadila odgovorom upitana o venčanju sa Mrkom.

“Ne, neću se udati. Ne mogu biti venčanija za Milutina nego što sam sada.”

Nije mogla a da ne spomene predrasude koje ljudi imaju o njihovoj vezi.

“Imaju predsrasude jer ne znaju ko smo. Kada nas upoznaju i shvate kako funkcionišemo kažu – Bože, ja nemam takvu ljubav, volela bih takvu osobu pored sebe. Mi smo se sreli u zrelim godinama, a često nam prilaze mladi, žene, koje kažu da im ulivamo nadu i veru u pravu ljubav. To je suština”, ispričala je Ana.