Zvezda serije "Drugo ime ljubavi" trenutno razdvojen od trudne supruge i ćerke: "Kod mojih su, samo mene nema"

Glumca Momčila Otaševića trenutno gledate u ulozi Saše u seriji „Drugo ime ljubavi“, koja se svake večeri emituje na Prvoj televiziji, a crnogorski glumac poslednjih nedelja boravi u Beogradu zbog snimanje serije „Beležnica“.

Momčilo Otašević, foto: Prva Tv
Momčilo Otašević, foto: Prva Tv
.

Teško mu pada što nije sa porodicom, ali je ujedno i srećan što je deo raznih televizijskih projekata. Supruga Jelena, koja je u drugom stanju, zajedno sa njihovom ćerkom Mašom u Cetinju, dok će glumac u Beogradu biti do decembra.

„Na Cetinju su kod mojih. Pola sata od mora, pola sata od jezera, pola sata od reke. Svi su mi dole. Maša trči po Njegušima, po Cetinju. More je prazno, pa i tamo može da uživa. Mirniji sam i srećniji jer znam da nisu na betonu. Veliki grad, asfalt, nije mi to bila dobra opcija. Ovako Cetinje - Njeguši - Budva, sve je to blizu. Deda i baba s unukom uživaju i to je prava fešta. Non-stop su zajedno, samo mene nema”, emotivno je za „Blic” pričao Momčilo Otašević.

Tokom pandemije Momčilo je saznao divnu vest da očekuju drugo dete, te da će do kraja godine dobiti sina. Na pitanje da li je kao svaki Crnogorac potajno priželjkivao da to bude dečak, Otašević je odgovorio:

“Iskreno, ne. Kao u smislu razmišljanja produženja loze, prezimena i tih nekih stvari vrednosti duha u kojem sam vaspitavan, da. Ali kada je došao nalaz i na tom testu je pisao pol, žena mi je rekla: “Je l‘ si spreman”, rekao sam, „da! Je l’ curica još jedna?” Odgovorila je: „Nije, sin je.“ Bukvalno kada me je pitala jesi spreman, očekivao sam da će reći curica, jer uživam sa Mašom”.

Kako provodi vreme u Beogradu, a nedostaju mu porodica, Momčila smo pitali da li će porodica dolaziti tokom ovih meseci kod njega.

“Ja sam ovde, radim. Moraću da odem do Zagreba za koji dan da završim neke obaveze. Bitno je da su svi dobro i zdravo”, zahvalan je glumac.