Poznati koji su ŽIVELI ZAJEDNO pre slave! Možda ih nikada ne biste spojili, danas imaju novca i žive samostalno

Čim su ušli u svet popularnosti, javne ličnosti su se odlučile za samostalni život, ali priču o cimerima prepričavaju i dan-danas sa osmehom.

Sloboda Mićalović, foto: Prva Tv/PrtScr
Sloboda Mićalović, foto: Prva Tv/PrtScr
.

Zorana Bečić i Sloboda Mićalović

Glumica Sloboda Mićalović, kada je došla iz Leskovca, cimerka i koleginica sa klase joj je bila Zorana Bečić, inače ćerka čuvenog sarajevskog glumca Zorana Bečića. Sloboda i Zorana se i dan-danas druže.

"Zorana je moja bliska prijateljica sa klase, zajedno smo živele dok smo studirale", rekla je ranije Sloboda.

Nenad Jezdić i Željko Joksimović

Cimer u studentskim danima Željku Joksimoviću, a kasnije i kum na prvom venčanju sa Vesnom, bio je glumac Nenad Jezdić. Prisećajući se teškog i skromnog studentskog života, punog umetničkog nadahnuća i velikih snova dva zemljaka sa desne obale Kolubare, protekla su u teškim uslovima, spavajući na dvosedu, dok su im noge bile na stolicama.

Željko Joksimović, foto: Prva Tv/PrtScr
Željko Joksimović, foto: Prva Tv/PrtScr
.

"U poslednje vreme se naši estetski stavovi puno razlikuju, pa mi najviše prija kad evociramo dečačka i momačka sećanja. To je ona najintenzivnija, najčvršća spona među nama. On je čovek koji radi na sebi i ja bih želeo da svoj neizmerni dar usmerava u drugom pravcu. I on i ja znamo u srcu gde se to krije... Kako bilo, sačuvaćemo ono nepovredivo: kumstvo i uspomene", rekao je pre desetak godina Nenad Jezdić, prenosi Informer.

Nenad Jezdić, foto: Prva TV
Nenad Jezdić, foto: Prva TV
.

Mima Karadžić i Žarko Laušević

Iako važi za večitog neženju, Mima Karadžić ipak to nije bio. On je davnih dana sudbonosno "da" rekao tada Sunčici Đurić, a tom činu prisustvovao je njegov nekadašnji cimer, a tada kum Žarko Laušević, s kojim je živeo tokom studenskih dana u Beogradu. Ljubav između Sunčice i Mime nije dugo trajala. Svako je krenuo svojim putem, a kumstvo Mime i Žarka postajalo je sve tanje i tanje.

Mima Karadžić, foto: Prva TV
Mima Karadžić, foto: Prva TV
.