Znate je kao Karmelu iz serije "Drugo ime ljubavi"! Glumicu je mesec dana nakon porođaja, napustio suprug...

Svako veče je na Prvoj televiziji gledate u seriji „Drugo ime ljubavi“, a javnost malo zna o njenom privatnom životu.

Olga Pakalović, serija &Drugo ime ljubavi&, foto: Prva Tv
Olga Pakalović, serija "Drugo ime ljubavi", foto: Prva Tv
.

Hrvatska glumica Olga Pakalović u seriji tumači lik Karmele, mame i profesorke u školi koja se preterano posvetila svom sinu, jer nije imala sreće u izboru partnera. Sličnost sa njenim privatnim životom je i te kako velika.

Olga se pre šest godina ostvarila u ulozi majke, a manje od mesec dana nakon porođaja potpisala je papire za razvod od dizajnera Samija Bergamana. U ljubavnoj vezi su bili oko godinu dana, a razišli su se samo pet meseci nakon sklapanja braka.

Sami se tada vratio u rodni Maroko, a Olga je nastavila da živi svoj život sama sa ćerkom.

„Sve je prvenstveno bila borba, moje sazrevanje i pristupanje praktičnosti u životu. Odlučila sam da posložim stvari, odustajanje nije bilo opcija, svojoj devojčici sam morala da pružim sve da joj ništa ne nedostaje, pa i više do toga da ne oseti tu specifičnost situacije”, pričala je ranije za hrvatske medije se Olga, koja je tada navela da s bivšim suprugom više nije u kontaktu.

“Galu je video kad se rodila, priznao je očinstvo i od tada je nastao haos. On polaže prava na nju, no ničim od rođenja Gale nije učestovao u njenom životu. Od tada se nije javio, ni rođendanskom čestitkom”, otkrila je glumica.

Iako život samohrane majke nije lagan, Olga nikad nije dozvolila da padne u depresiju.

“Sve da je i došla, ja sam joj okrenula glavu. Nisam mogla da padnem u depresiju. Ni onu postporođajnu, ni bilo kakvu. Trebalo je da budem jaka, nije bilo zamene za mene, morala sam da vladam situacijom i budem pribrana zbog svoje devojčice. To me pretvorilo u jednog kontrolora, sad pokušavam da se opustim malo, opet da naučim da se igram sa svojim detetom i sa sobom. To sam zaboravila u pokušaju da život organizujem da on funkcioniše. Imala sam mnogo izazovnih situacija kad sam se porodila i neki ljudi oko mene nisu pokazali razumevanje, pa ni Galin otac. Sećam se da sam tada uronila u neki drugi svet u kojem sam se svim silama pokušala da se snađem kako sam najbolje znala i umela, trudila se i sad izranjam iz svega što sam prošla. Sazrela sam, no nikad sebi nisam priznala da sam kroz sve to prošla sama. Zbog toga se sad osećam dobro, zaista dobro”, rekla je ona ranije za Tportal.