Bekuta iskreno o članovima žirija: "Karleuša je asocijalna. Ne voli da se druži sa nama"

Pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" često u medijima pominje kako nestrpljivo čeka momenat kada će ponovo stati na binu i zapevati pred svojom publikom.

Ana Bekuta, foto: Prva Tv
Ana Bekuta, foto: Prva Tv
.

Ekipa emisije Grand News posetila je pevačicu u njenom domu gde je otkrila detalje o ostalim članovima žirija emisije "Zvezde Granda", ne tako poznate javnosti.

"Sa snimanjem nastavljamo 6. septembra, i trebalo bi da ih imamo oko pet u tom mesecu. U maju smo snimali, ali samo sa našim kandidatima, jer oni iz inostranstva nisu mogli da dođu'' kaže Ana.

Kada je reč o kolegama iz žirija, ona ne krije da su se uželeli jedni drugih.

"Imamo viber grupu, tako da smo stalno u kontaktu i razmenjujemo poruke. Svi osim Jelene. Ona nema viber. Ona je asocijalna i ne voli da se druži sa nama'' objasnila je Bekuta.

Pevačica se osvrnula i na njene kandidate iz prošlogodišnje sezone, pa istakla da ima dobrih pevača ali malo dobrih pesama.

"Gute je najviše uradio nešto po tom pitanju. Em je snimio dobru pesmu, oženio se i dobio divno dete. Ali pratim i druge kandidate, recimo Nensi Stojanović. Inforimišu me oni o pesama i pomažem im ako me pitaju", ističe Ana.

Inače, pevačica je povodom 35 godina karijere zakazala koncert u Centru Sava za 7. oktobar i odlučila da svojoj publici priredi veče za pamćenje.

.