Showbiz vesti

Na pitanje: "Opet si trudna?" Seka Aleksić je imala BRUTALAN ODGOVOR! A onda je poslala JOŠ JAČU poruku svim ŽENAMA! (FOTO)

Seka Aleksić pevačica je koja živi svoj život i u njemu beskrajno uživa. Na velikom porodičnom imanju, skrivena od očiju javnosti, Seka sa suprugom Veljkom i preslatkim sinovima Jovanom i Jakovom provodi dane ispunjene harmonijom i ljubavlju.

06.08.2020. - 11:52h

Poznata po tome što ne voli sukobe i bira da svoju intimu deli samo onoliko, koliko njoj prija, Seka Aleksić jedna je od mnogima omiljenih pevačica. Ipak, kako se u poslednje vreme sve češće fotografiše u kupaćim kostimima, njene fotografije na “Instagramu” izazvale su puno pažnje.

Sve je počelo, kada je Seka na svom “Instagramu” objavila fotografiju sa sinom Jovanom, na kojoj njih dvoje uživaju pored bazena.

Jedan od komentara ispot ove fotografije glasio je:

– Opet si trudna?

Na šta je Seka duhovito odgovorila:

– Ne, samo sam debela.

Fotografiju koja je bila "okidač" za ovu prepisku, pogledajte OVDE!

Iako je već bilo očigledno da Seka uživa u sebi i svom telu, ona je odlučila da ipak svim ženama, koje je prate, pošalje snažnu poruku.

Ona je na svom “Instagramu” objavila fotografiju u bikiniju, na kojoj pozira i izgleda zaista sjajno.

"Naučite da volite svoje telo!“ Jer savršenstvo ne postoji, i sasvim je očigledno da žena sa oblinama nije manje lepa od vitke devojke. Jednostavno, treba naučiti prihvatati sebe, onakvim kakva jesi... 💙

Izvor: Stil