Obožavate njene pesme, a pevačica je sada konačno priznala na čemu ZAVIDI CECI! Ovaj razlog do sada niste čuli...

Estradna umetnica je izuzetno ponosna na svoju ćerku, koja je pre nekoliko meseci postala doktor pravnih nauka.

Svetlana Ceca Ražnatović, foto: Prva Tv/PrtScr
Svetlana Ceca Ražnatović, foto: Prva Tv/PrtScr
.

Ivanu Đorđević, ćerku pevačice Sanje Đorđević, estrada uopšte ne zanima, pa je tako u svojoj 30. godini postala doktor pravnih nauka.

"Dr mr Ivana Đorđević. Hvala ti živote na ovoj sreći i ponosu”, napisala je tada Sanja na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dr mr Ivana Đorđević ??‍♀️❤️❤️ Hvala ti živote na ovoj sreći i ponosu?

A post shared by Sanja Djordjevic (@sanjadjordjevicofficial) on

.

“Kao što znate, Ivana je posle studija prava u Švajcarskoj polagala diferencijalni ispit da bi mogla i tamo da bude pravnik. Takođe, u Cirihu je završila i master za sportsko pravo. Mislila sam da će se zadržati na tome, ali njena želja je bila da položi i pravosudni ispit. Zaista ne znam odakle joj snaga, ali sam ponosna na sve što je uradila. Imala je da nauči 7 000 strana, polagala je osam ispita i nije imala pravo da padne nijedan, jer bi u suprotnom morala sve iz početka”, rekla je Sanja pre par meseci za "Kurir" i dodala:

“Ivana je od ujutro do uveče bila u biblioteci kod Hrama Svetog Save, bilo je veoma naporno, a i meni je bilo stresno, verujte mi. Njen cilj je da radi u nekoj od svetskih organizacija, da tamo zastupa sportiste i sa naših prostora. Zbog toga je i polagala diferencijalne ispite u Cirihu”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Došla meni moja kćerkica❤# uživamo#Saša Matic#Car#

A post shared by Sanja Djordjevic (@sanjadjordjevicofficial) on

.

Sanja se prošlog meseca pojavila sa ćerkom na veselju porodice Ražnatović, a tada je pevačica rekla da jedva čeka da joj naslednica podari unuče.

“Ja sam spremna da postanem baka, odavno, ali te stvari ne zavise od mene, je l' tako? To je jedina stvar na kojoj zavidim Ceci, što je postala baka. To je predivna stvar, mislim da ću se odlično snaći u toj ulozi - kazala je za "Blic" Đorđevićeva.