Šeherezada se skinula u kupaći 4 MESECA POSLE POROĐAJA i našla se na UDARU KRITIKA. Mi kažemo - IZGLEDA BAŠ KAKO TREBA! (FOTO)

Turska glumica Beruzgar Korel koja se proslavila ulogom Šeherezade pre samo četiri meseca se porodila i na svet donela drugo dete.

.

Glumica je, naime, odlučila da sa porodicom provede dan na moru i tom prilikom se fotografisala u kupaćem kostimu, a zbog izgleda se našla na udaru kritika.

Turski mediji su pisali kako je Bezuzgar pažnju privukla "prekomernom težinom".

.

I dok je jedni oštro osuđuju zbog viška kilograma koji je nabacila i smatraju da je kao javna ličnost morala brže da se vrati u formu, drugi smatraju da je to nemoguće.

"U prirodi žene je da rađa i da se njeno telo menja tokom čitavog tog stanja", samo je jedan od komentara fanova na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ama böyle pişti olmaz olsun ?

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on

foto: S. Alemdar/Getty Images Entertainment
foto: S. Alemdar/Getty Images Entertainment
.

Glumački par Berguzar Korel i Halit Ergenč koji su javnosti poznati kao Šeherezada i Onur iz turske serije "Hiljadu i jedna noć", zaljubili su se na setu i napustili svoje dotadašnje partnere. Već imaju jedno zajedničko ete, a pre četiri meseca je njihova porodica postala bogatija za još jednog člana.

.

Izvo: Blic