Showbiz vesti

Obožavate da je gledate u seriji "Tate", a ne znate da je ona bila u vezi sa Milošem Bikovićem!

Glumicu ste zavoleli u seriji “Tate”, a o njenom privatnom životu se u javnosti malo zna.

21.06.2020. - 09:42h
Miloš Biković
Miloš Bikovićfoto: Prva TV

Glumica Aleksandra Anja Alač, ćerka legendarnog glumačkog para Vesne Čipčić i Aleksandra Alača, proslavila se ulogom vaspitačice Dunje u humorističkoj seriji “Tate”, čija se druga sezona uveliko snima.

“Dunja je divan lik, karakterno u mnogo čemu slična meni, a s druge strane dovoljno različita, tako da mi je baš uzbudljiva za igru. Prilazim joj s radošću i zahvalnošću”, kazala je Anja za "Kurir".

Aleksandra Anja Alač
Aleksandra Anja Alačfoto: Prva TV

Ona je na pitanje koliko joj ometa rad to što su javnosti bile izložene njene veze sa kolegama Milošem Bikovićem i Radovanom Vujovićem odgovorila:

“Navikla sam da živimo u vremenu kada je sve manje-više dostupno javnosti putem intervjua, društvenih mreža. Svako bira meru i verujem da neki uspevaju i da je zadrže na zavidnom nivou poštujući svoju intimu. S druge strane, svi smo za sebe, neko je introvertniji, a neko ekstrovertniji. Lako je osuđivati, a teže i ispravnije je zamisliti život u tuđim cipelama”.

Na pitanje da li je ostala u prijateljskim odnosima sa obojicom, kazala je kratko: “Jesmo”.

“Volim da se družim s glumcima, a sticajem okolnosti srećemo se često i družimo. Glumci su posebna sorta i istina je da se među sobom dobro razumemo. Takođe verujem u uspešne brakove između glumaca i onih koji pripadaju drugim strukama. Gluma je zanat, zahteva da imaš dosta empatije da bi se njome bavio na pravi način. Na kraju krajeva, najbitnije je kakav si čovek kad skineš šminku i pogledaš se u ogledalo”, završila je Anja, a prenosi Blic.