Lola se u seriji "Drugo ime ljubavi" bori za ljubav Igora i Saše, a pogledajte kog muškarca ova glumica ljubi u privatnom životu?

Iako se u seriji “Drugo ime ljubavi” bori za naklonost dvojice muškaraca – Slavka Sobina i Momčila Otaševića, glumica Elizabeta Brodić je u privatnom životu već dve i po godine u srećnoj vezi sa bivšim MMA borcem Sandrinom Starčevićem (28) sa kojim uskoro planira i zajednički život.

glavni glumci serije &Drugo ime ljubavi&, foto: Promo
glavni glumci serije "Drugo ime ljubavi", foto: Promo
.

Iako na početku zabavljanja uopšte nije htela da ga vidi u kavezu za borbu, vrlo brzo je shvatila da on uopšte nije nikakav “opasan dečko”, nego vrlo nežan i brižan.

“Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja, koji je kavu sa mnom i Sandrinom slučajno ugovorio u isto vreme u kafiću na Cvetnom trgu. Kad nam se Sandrino pridružio, moj prvi komentar kada sam čula čime se bavi bio je: Nikada u životu neću pogledati nijedan tvoj meč i nadam se da si sa tim gotov”, seća se Elizabeta i dodaje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by Elizabeta Brodić (@elizabetabrodic) on

.

“Kad smo se sreli, on je već završio profesionalnu karijeru borca i bavio se treningom MMA i tajlandskog boksa, ali ideja da ga vidim u kavezu za borbu mi je bila strašna", priznala je Elizabeta u intervjuu za hrvatski magazin Gloria.

Vrlo brzo, na nagovor svog momka počela je da trenira tajlandski boks. Priznaje da joj je to najbolji način da održi kondiciju, ali i da trenira isključivo na vreći i fokusiranju na udaranje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#soulmates ??❤️

A post shared by Elizabeta Brodić (@elizabetabrodic) on

.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Elizabeta Brodić (@elizabetabrodic) on