Porodična tragedija Dženifer Aniston! Sa majkom je bila u svađi sve do njene smrti...

Malo ko zna da glumica Dženifer Aniston nije razgovarala sa majkom Nensi Dou skoro 15 godina. Razlog je bila knjiga koju je Nensi objavila 1999. godine u kojoj je otkrila sve probleme koje je imala sa ćerkom.

Dženifer Aniston, foto: Gareth Cattermole/Getty Images Entertainment
Dženifer Aniston, foto: Gareth Cattermole/Getty Images Entertainment
.

Glumica Dženifer Aniston ne priča često o svom privatnom životu, a posebno kada je u pitanju porodična prošlost koja se tiče njene pokojne majke Nensi Dou. Glumica je tek nedavno otkrila šta se događalo u problematičnom odnosu majke i ćerke.

Sve je počelo još 1999. godine i to nakon što je Nensi napisala knjigu u kojoj je otkrila sve tajne njihovog nestabilnog odnosa. Pokrenula je tako razdor koji je trajao 15 godina tokom kojih Dženifer i Nensi nisu progovorile ni reč. Potez njene majke Dženifer je toliko povredio da je glumica nije pozvala na svoju svadbu s Bredom Pitom 2000. godine.

Iako je knjiga bila kap koja je prelila čašu, odnos majke i ćerke je bio na klimavim nogama od ranog detinjstva slavne glumice. Aniston je imala teško detinjstvo, većinom zbog ponašanja svoje majke koja je bila tužna i iscrpljena zbog propalog braka s njenim ocem.

"Bila je od onih žena koje govore da se bolje brinem o sebi, da se malo našminkam...", otkrila je jednom Aniston.

Dugo joj je trebalo da se od svega oporavi i shvati da joj je majka htela samo dobro.

"Govorila je to jer me volela. Nije se trudila da bude loša i nije znala koliko će me povrediti, koliko ću novca potrošiti da poništim posledice njenog ponašanja. Učinila je to jer je i sama tako odrasla. Mislim da se držala kako zna i da je radila onako kako joj najbolje umela, borila se finansijski i pokušavala da nastavi bez muža koji više nije bio tu", zaključila je Aniston.

S majkom je razmirice izgladila tek 2016. godine, neposredno pred njenu smrt, piše stil.kurir.rs.