Snima se serija filmova o Nikoli Tesli na skroz drugačiji način! Našim slavnim glumcima priključiće se i holivudske zvezde

Godina 2020, odnosno 2021. Biće posvećena Nikoli Tesli.

Miloš Biković, foto: Prva TV
Miloš Biković, foto: Prva TV
.

Glumci Miloš Biković, Radivoje Raša Bukvić, Katarina Radivojević i Eva Grin pokušaće da dočaraju život srpskog genija Nikole Tesle na velikom platnu u novom filmu „Iz svetla: Luminous".

Jedan od reditelja novog projekta je Boriša Simović koji će celoj priči pristupiti po žanru “vestern”, a ne po biografskoj tematici, kao što je do sada uvek bio slučaj. Biće to serija filmova, a u realizaciji će mu pomoći grupa producenata iz Amerike, Rusije i Francuske.

Raša Bukvić, foto: Prva TV
Raša Bukvić, foto: Prva TV
.

"Čast mi je što igram Teslu, videćete, biće to vrlo zanimljiv film", rekao je Bukvić, prenosi "Kurir".

O drugom filmu, autora Džejmsa Džegera nešto već znamo - u planu je da se snimi ljubavni život Nikole Tesle u kojem bi glavnu žensku ulogu igrala Katarina Radivojević...

Treći film je naučna fantastika u kojem će se pojaviti slavni glumac Miloš Biković koji na ovom filmu radi već dve godine.

"Trenutno radimo na scenariju, a njegov život nudi mnogo materijala. Snimaćemo na engleskom, a po žanru će to biti naučna fantastika", rekao je glumac Miloš Biković i dodao da će u filmu, pored njega u ulozi Tesle, igrati i tri velike holivudske zvezde!

Sa Bikovićem radi reditelj Aleksandar Bugusovski, sa kojim je već sarađivao u filmu “Izvan granica realnosti”.

Izvor: mondo.rs