KAKVO POLAGANJE! Sindi Kraford obukla dres slavnog košarkaša, krenula u dvokorak i napravila neviđen gest! (FOTO)

Američka lepotica phvalila se na Instagramu da će pogledati nove epizode serije koja je "zaljudela" svet, i to na najsportskiji mogući način, a odala je i originalnu počast Majklu Džordanu.

Sindi Kraford, foto: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images Entertainment
Sindi Kraford, foto: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images Entertainment
.

Svet je potpuno "zaludela" dokumentarna serija "The Last Dance", koja govori o usponu čuvenog košarkaša Majkla Džordana i njegovih Čikago Bulsa tokom devedesetih godina prošlog veka.

Ovo ostvarenje ne propušta ni slavna manekenka Sindi Kraford.

Američka lepotica phvalila se na Instagramu da će pogledati nove epizode serije, i to na sportski način.

Naime, Sindi je obukla dres nekadašnjeg krilnog centra Čikago Bulsa Denisa Rodmana, koji joj on inače poklonio, a košarkašku loptu je položila u koš koji je nalazio u njenom dvorištu.

Takođe, Krafordova je ukazala i čast Majklu Džordanu, i to na originalan način. Naime, dok je polagala loptu u koš, Sindi je raširila noge i tako kreirala siluetu koja je postala zaštittni znak nenadmašnog Em Džeja, a koju možete videti u odrazu senke manekenke.

Krafordova je imala i čuvene "džordanke" na svojim stopalima.

- Ovo se dešava kada uzmete devojku iz Ilinoisa i stavite je u njene "džordanke" i dres Denisa Rodmana koji vam je on dao devedesetih... I, molim vas, primetite moju senku... ukazana čast najvećem igraču svih vremena (Majklu Džordanu) - napisala je Sindi Kraford.

Manekenku je slikao njen muž Rande Gerber, a fotografiju je Sindi objavila na Instagramu.

.

Izvor: Telegraf