Marija Šerifović prekinula odmor u Majamiju ZBOG NJEGA! (VIDEO)

Pevačica Marija Šerifović vratila se sa odmora u Majamiju i bila je gošća u emisiji "Zvezde Granda Specijal". Iako je planirala da ostane malo duže, jedna privatna obaveza ju je u tome sprečila ali i mnogo radnih obaveza.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

"Bilo mi je fantastično. Odmarala sam, trenirala svaki dan, uživala u suncu i sad sam došla da radim novogodišnje koncerte, da se spremam za drugi krug 'Zvezda Granda' završavam album i da spremam turneju "Druga strana ploče" vol. 2 koja kreće od 8. marta", otkrila je Marija na početku razgovora za "Grand online".

Članica žirija kaže da je i dalje na posebnom režimu ishrane i da je do sad smršala sedam kilograma kao i da ne bi volela da se na tome zaustavi. U Americi je više uspela da vodi računa i da se posveti sebi, a onda je priznala da je i dalje muče nesanice. Pevačica se iz Majamija vratila nekoliko dana ranije zbog poslovnih obaveza, ali i zato što je njen pas Hak imao malu intervenciju na šapi.

Pogledajte i šta Marija Šerifović smatra svojim najvećim uspehom u 2019. godini kao i šta želi da ostvari u Novoj godini:

.

Izvor: Grand.online