"Ne stidim se da pričam o tome..." Šarliz Teron opisala najužasniju noć svog života kada joj je majka ubila oca!

Šarliz Teron je opisala najužasniji događaj u životu. Njena majka Gerda je 1991. u samoobrani ubila svog supruga Čarlsa pred tada 15-godišnjom Šarliz. “Ne stidim se da govorim o tome jer mislim da što više pričamo o takvim stvarima, više shvatamo da u tome nismo sami"

Šarliz Teron, foto: Photo by Gareth Cattermole/Getty Images Entertainment
Šarliz Teron, foto: Photo by Gareth Cattermole/Getty Images Entertainment
.

Oskarovka je progovorila o stravičnom događaju 1991. kada je njena majka ubila njenog oca Čarlsaa. Gerda ubila je svog supruga u samoobrani jer je pucao na nju i tada 15-godišnju Šarliz, otkrila je glumica za NPR.

“Moj otac bio je toliko pijan da je jedva hodao kada je ušao u kuću s pištoljem. Moja majka i ja smo se naslonile na vrata spavaće sobe kako bismo ga sprečile da uđe. A onda je on tri puta zapucao kroz vrata. Nijedan metak nas, nasreću, nije pogodio, to je bilo čudo", ispričala je glumica. Da spasi svoj, ali pre svega život svoje kćerke, Gerda je pucala u svog supruga.

“Ubila ga je u samoobrani, kako bi nas spasila", dodala je Šarliz objašnjavajući zbog čega protiv njene majke nije podignuta optužnica i dodala da se ne usteže da govori o tom strašnom događaju. “Ne stidim se da govorim o tome jer mislim da što više pričamo o takvim stvarima, više shvatamo da u tome nismo sami. Moja priča je priča o odrastanju sa zavisnikom i onome šta to čini osobi", rekla je Teron i dodala kako odrastanje sa zavisnikom ostaje urezano u osobu celoga života. "Naravno da želim da se ta noć nije nikad dogodila. Ali, to je, nažalost, ono što se događa kada ne rešavate te probleme u korenu", zaključila je glumica.

Izvor: Miss7.24sata.hr