Showbiz vesti

Rat bivših supružnika se nastavlja: Džoni Dep mora da dostavi ovaj dokaz sudu!

Nakon burnog razvoda i iznošenja prljavog veša u javnost, Džoni Dep (56) i Amber Herd (33) agoniju su nastavili i na sudu optužujući se međusobno.

23.10.2019. - 13:36h
Iz vremena dok su još bili u ljubavi...
Iz vremena dok su još bili u ljubavi...foto: Photo by John Phillips/Getty Images for BFI/Getty Images Entertainment

Naime, Amber je slavnog glumca optužila da ju je pretukao u stanu u Los Anđelesu, a on joj je odgovorio optužbama da je lažirala modrice kako bi izvukla novac od njega.

Osim njenog svedočenja u kojem iznosi šta je sve zbog glumca proživela u javnost su 'procurile' i fotografije pretučene Amber koje je sa svojim advokatima priložila na sudu.

Nakon mučnog saslušanja koje je održano u petak, sud je odobrio njihov zahtev da Džoni Dep mora da priloži svoj medicinski karton kako bi se utvrdilo da li je imao problem s alkoholom i drogom. Takođe, mora da priloži svu potrebnu dokumentaciju iz koje bi sud mogao proceniti da je postajala ranija istorija njegovog nasilnog ponašanja u vezama.

Pravi razlog razvoda Džonija Depa: Amber Herd u modricama! (FOTO)

"Celu noć je pio i drogirao se. Ujutro kad sam se probudila, dočekao me je i počeo da me maltretira. Tog dana me je izudarao više puta, pljuvao me, gađao flašama... bojala sam se za svoj život", rekla je glumica u dugotrajnom i mučnom svedočenju.

Sa druge strane, holivudski glumac sudski traži od bivše supruge 50 miliona dolara za klevetu.

Da podsetimo, par se upoznao 2011. godine, a venčali su se 2015. godine. Amber Herd je podnela papire za razvod u maju sledeće godine, a zvanično su se razveli u januaru 2017. godine.

Razvodi se Džoni Dep (52) nakon 15 meseci braka: Amber (30) ga nikad nije ni volela!

Izvor: Stil.Kurir