Showbiz vesti

Istina je izašla na videlo! Princ Vilijam je imao ultimatum - Ili da oženi Kejt ili...

Princ Vilijam (37) u braku je s vojvotkinjom od Kembridža Kejt Midlton (37) od 2011. godine. Imaju troje dece, sinove Džordža (6) i Luisa (1), i ćerku Šarlot (4).

22.10.2019. - 13:08h
Princ Vilijam, Kejt Midlton
Princ Vilijam, Kejt Midltonfoto: Chris Jackson/Getty Images

Dok su sada okupirani obavezama i protokolima kojih se kao članovi britanske kraljevske porodice moraju pridržavati, par deluje srećno. Ipak, to nije bio slučaj kad je pre nekoliko godina princ dobio ultimatum - višemesečnu pauzu od veze jer mora u vojsku ili da se oženi Kejt.

Kao oficiru su mu odbili zahtev da živi sa devojkom. On zna da bi im oboma bilo lakše da se venčaju, ali ni bliski prinčevi prijatelji ne znaju šta će da odluči - govorio je tada član osoblja kraljevske palate.

Princ Vilijam i Kejt Midlton sa decom
Princ Vilijam i Kejt Midlton sa decomfoto: Chris Jackson/Getty Images/Chris Jackson Collection

S obzirom na to da je treblo da ode u vojsku, s Kejt ne bi mogao da živi sve dok ne budu u braku, tako ona nije mogla putovati s njim na odsluženje u vojnu bazu Bovington u Dorsetu jer s vojnicima smeju da žive samo njihove supruge.

Par nije raskinuo, izdržali su sva iskušenja, princ je bio u engleskoj vojsci sedam godina i 2013. godine, dve godine nakon skupocenog venčanja, objavio da napušta vojsku kako bi se posvetio porodičnim obvezama.

Izvor: 24sata.hr