Okačila je fotografiju koja je oduševila obožavaoce: Britni Spirs probleme s ocem rešava ovako!

Američka pop pevačica Britni Spirs (37) se još uvek oporavlja od psihičkog sloma koji je doživela ovog proleća, a u poslednje vreme ima problema sa svojim ocem.

Britni Spirs, foto: Depositphotos/s_bukley
Britni Spirs, foto: Depositphotos/s_bukley
.

Britni je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se vidi da uživa na đakuziju, čime je skrenula pažnju sa svih problema i nesuglasica koje joj se poslednjih nekoliko meseci događaju.

Pozirala je u žutom kupaćem kostimu, a fotografija je skupila više od 500 hiljada lajkova. Obožavatelji su je počastili komentarima na račun dobrog izgleda i poručili joj da uživa i da se odmori: - "Predivna si", "Kraljica", "Womanizer", "Najlepša žena ikada, spolja i iznutra", "Uživaj!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

Објава коју дели Britney Spears (@britneyspears) дана

.

Čini se da pevačica želi da ostavi drame koje su prisutne u njenom životu iza sebe, budući da se nedavno se našla u središtu skandala zato što je njen otac dobio zabranu prilaska njenom sinu Šonu (13). Zabrana je na snazi od kako je bivši suprug pop princeze i Šonov otac, Kevin Federlajn (41), prijavio tasta zbog fizičkog napada na unuka. Iako nije imalo vidljivih povreda i modrica, Kevin je smatrao da je napad bio dovoljno ozbiljan da ga prijavi policiji.

Iako je Britni nedavno izjavila da je otac terao da se drogira, a potom je odveo u ustanovu za mentalno zdravlje protiv njene volje, radila je na tome da započne samostalan život.

Izvor: 24 sata