Visina je nebitna: Oni su najniži i najatraktivniji slavni muškarci!

Neki muškarci za kojima lude žene širom planete, postali su zvezde iako nisu ispunjavale sve kriterijume mačo muškaraca. Njih žene obožavaju i pored činejnice da ne ispunjavaju formulu “crn-visok-široka ramena”.

Danijel Redklif, foto: Depositphotos/PopularImages
Danijel Redklif, foto: Depositphotos/PopularImages
.

Danijel Redklif 165 cm

Slavni “Hari Poter”, ne misli da mu visina smeta da ostvari uspešnu karijeru: “Ne mislim da je to razlog za zabrinutost. Dastin Hofman i Tom Kruz imaju veoma različite karijere, i obojica su približno iste visine kao i ja. I uzgred, minimalna visina marinca je 152 cm, a ja sam mnogo viši. Tako da lako mogu igrati kul momke”, našalio se britanski glumac.

Dastin Hofman, foto: Depositphotos/everett225
Dastin Hofman, foto: Depositphotos/everett225
.

Dastin Hofman 166 cm

“Za vršnjake nisam bio čak ni patuljak – zadirkivali su me da sam ljudski panj”, priznao je Hofman u intervjuu. “Mnogi su bili ogorčeni što sam tako nizak sa dugim nosom uspeo da završim fakultet i postanem slavan”, prisetio se Hofman.

Bruno Mars, foto: Depositphotos/Jean_Nelson
Bruno Mars, foto: Depositphotos/Jean_Nelson
.

Bruno Mars 170 cm

„Ja sam nizak i uvek to imam na umu. Nosim visoke šešire sa širokim obodom, to me čini višim”, kaže on. Komplekse, međutim, nema. Na jednoj od Victoria’s Secret revija Brunu nije smetalo što je okružen visokim modelima. Takođe, našao je mesto na People-ovoj listi najseksipilnijih muškaraca.

Al Paćino, foto: Depositphotos/s_bukley
Al Paćino, foto: Depositphotos/s_bukley
.

Al Paćino 165 cm

Visina nikada nije smetala Paćinu, ali je zamalo ostao bez presudne uloge u njegovoj karijeri. Pre nekoliko godina glumci „Kuma“ susreli su se na Trajbek festivalu i prisetili se prošlosti, a tokom javne rasprave pokazalo se da su producenti Paramount studija bili protiv Paćina zbog njegove visine. Studio je želeo visokog i zgodnog Roberta Redforda, ali je reditelj Frensis Ford odlučio da ulogu da Alu.

Tom Kruz, foto: Depositphotos/360ber
Tom Kruz, foto: Depositphotos/360ber
.

Tom Kruz 170 cm

Kruz ne razgovara o visini sa novinarima. Kruže glasine da nosi visoke potpetice i da zahteva da ga slikaju iz ugla koji će učiniti da na slici izgleda viši. Glumica Nikol Kidman, koja je s njim bila u braku, viša je 10 centimetara: „Zamislite kako je bilo nezgodno svaki put kad smo išli u javnost zajedno. I možete verovati da se Tom nikada nije nasmejao zbog naše razlike u visini”, rekla je Kidmanova u jednom intervjuu.

Toma centrimetri nisu sprečili da postane jedan od najpoznatijih glumaca sveta, a uz to je “tiha patnja” mnogim ženama.

Izvor: CdM