Poznatoj pevačici otkucalo - Prvo dobila Gremi, a sada raskidaju ugovor s njom: "Albumi se ne prodaju, a pesme su loše..."

Pop industrija se promenila i njen trenutak slave je prošao. "Poslednji album se nije prodavao, pesme se nisu ni pojavile na top-listama, to je bilo neizbežno", izjavio je izvor blizak pevačici.

Lili Alen, foto: Photo by Jeff Spicer/Getty Images, Getty Images Entertainment
Lili Alen, foto: Photo by Jeff Spicer/Getty Images, Getty Images Entertainment
.

Britanska pevačica Lili Alen (34) je pre 11 godina objavila pesmu 'Smile', zbog koje je brzo postala jedna od najslušanijih izvođača u svetu. Nakon toga je osvojila Gremi nagradu, a uz pevačice Adel i Ejmi Vajnhaus glasila je za zvezdu nove muzičke scene.

Ipak, čini se da je posljednjih pet godina njena popularnost opala. Dokaz tome su dva loše prodavana albuma 'Sheezus' i 'No Shame' zbog kojih je diskografska kuća "Parlophone" odlučila da joj ne produži ugovor. Iz diskografske kuće objasnili su da je 'njen trenutak prošao' i da su se pojavila nova lica na sceni:

"Pop industrija se promenila i njen trenutak je prošao. Poslednji album se nije prodavao, pesme se nisu ni pojavile na top-listama, to je bilo neizbežno" - izjavio je izvor iz diskografske kuće za "The Sun". Nije samo diskografska kuća nezadovoljna saradnjom sa 34-godišnjom pevačicom, već je i Lili duže vreme nezadovoljna kako se odnose prema njoj.

"Posao moje izdavačke kuće je da promoviše i distribuira moj materijal, kao i da mi osigura nastupe na televiziji i radiju. Ništa od toga se nije dogodilo - rekla je pevačica prošle godine nakon što je njena autobiografija 'My Thoughts Exactly' ugledala svetlost dana, a u kojoj je progovorila o seksualnom uznemiravanju koje je doživela od jednog zaposlenog iz diskografske kuće.

Nakon pisanja medija o tome kako se njena karijera približila kraju, Alenova se oglasila na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I don't think The Sun shines out of my ass or anything, but No Shame was pretty good.

Објава коју дели LIL OF THE PEOPLE (@lilyallen) дана

.

"Mislim da 'The Sun' ne sjaji iz moje zadnjice ili bilo čega, ali 'No Shame' je bio prilično dobar - komentarisala je, a brojni obožavatelji i pevači su je podržali porukama da joj je album odličan i da nema razloga za brigu.

Izvor: 24sata