Posle burnog razvoda konačno se vratio na filmski set: Bred Pit progovorio o borbi s alkoholom i otkrio šta ga gura napred

Najnoviji filmski hit Kventina Tarantina "Bilo jednom u Holivudu" već je zaradio 64,5 miliona dolara, a za njegov uspeh zaslužni su pre svega - Margo Robi, Leonardo Dikaprio i Bred Pit, kome je ova uloga spasila život, vrativši ga na pravi put s kojeg je skrenuo nakon razvoda s Anđelinom Džoli.

Novi film Kventina Tarantina pomogao mu je da alkohol ostavi za sobom, foto: Gareth Cattermole/Getty Images Entertainment
Novi film Kventina Tarantina pomogao mu je da alkohol ostavi za sobom, foto: Gareth Cattermole/Getty Images Entertainment
.

Bred Pit i dalje je jedna od najvećih zvezda Holivuda. Zaradio je odlične kritike za svoju ulogu snažnog i odanog Klifa Buta u svom povratničkom filmu. Bio je to njegov povratak na filmski set nakon dve godine tokom kojih se borio s alkoholizmom.

Razvod od Anđeline Džoli slomio ga je do te mere da je novonastalu životnu situaciju poistovećivao sa smrću, ali s vremenom je shvatio da udaljavanje od voljene osobe nije smak sveta. U tome mu je pomogla upravo uloga u filmu koju mu je ponudio Tarantino.

Veći deo svoga života Bred je bio u vezama, pa se sada kada je ostao sam posvetio sebi i stvarima koje pre nije mogao da radi. Zgodni glumac je nakon razvoda smršao, jede zdravije i ne pije više alkohol, a navodno neko vreme nije imao ni seksualne odnose, kako bi u potpunosti razbistrio svoje misli.

.

Otkako je 2016. godine najavio razvod od Anđeline, 55-godišnji glumac je "naporno radio na sebi da bude što bolja i zdravija osoba i da bude najbolji mogući otac", rekao je izvor poznat portalu "People".

"To su uvek bili njegovi prioriteti. To što mu karijera ide dobro je samo bonus zbog kojeg je oduševljen", dodao je izvor blizak Pitu.

Fokusiranje na strogi režim ishrane i vežbanje, na radost brojnih obožavateljki, doneo je odlične rezultate, pa njegov novi torzo podseća na njegov zvezdani trenutak u filmu "Telam i Luiz" iz 1991. godine.

.

"On zaista ozbiljno shvata svoje treninge. U potpunosti je promenio način života i izgleda neverovatno", rekao je izvor.

Slavni otac šestoro dece nedavno je proslavio 13. rođendan svoje kćerke Šajlo, a njegov najstariji sin Medoks, koji ima 18 godina, uskoro će krenuti na fakultet u Južnoj Koreji gde će studirati biohemiju.

"Iako ima pomoć, Bred je brižan otac. Potiče iz male porodice i uprkos svemu nastavio je da bude roditelj koji je zainteresovan za živote svoje dece. Sada je ponovo pronašao svoju sreću. Vratio se u industriju i vrlo je uzbuđen zbog života koji trenutno živi", rekao je izvor blizak glumcu.

Izvor: tportal.hr