Showbiz vesti

Teniserka se prepolovila: Jelena Dokić je imala 120 kilograma. Dovela je liniju do savršenstva i izgleda neprepoznatljivo! (FOTO)

Nekadašnja australijska teniserka srpskog porekla Jelena Dokić doterala je liniju do savršenstva i gotovo je neprepoznatljiva.

06.08.2019. - 08:02h
foto: EPA/PETER KLAUNZER

Jelena se svojom neverovatnom transformacijom pohvalila na Instagramu, fotografijama sa letovanja iz Hrvatske. Ona je u oktobru prošle godine imala čak 120 kilograma, a danas izgleda kao na početku teniserske karijere.

Na fotografijama sa letovanja bivša teniserka ne liči na sebe od pre nekoliko meseci. Jelena je pokazala savršenu liniju i izazvala mnogo pohvala svojih pratilaca.

Inače, Jelena se znatno ugojila kada se povukla iz sveta tenisa. Bila je nezadovoljna i utehu je pronašla u hrani. Hranila se nezdravo, što se odrazilo na njenu kilažu i izgled.

Svi su bili u šoku kada su videli da se Jelena ugojila i da ima neverovatnih 120 kilograma. Jeleni nije bilo prijatno zbog negativnih komentara zbog njene kilaže, pa je rešila da promeni režim ishrane i način života.

Rešila je da ponovo vrati nekadašnju kilažu i počela sa primenom programa za mršavljenje, a na svom profilu na Instagramu objavljivala je fotografije na kojima se video očigledan napredak u gubljenju kilograma.